Kuşadası Belediyesi’nden ücretsiz folklor kursu

Kuşadası Belediyesi’nden ücretsiz folklor kursu

Kuşadası Belediyesi’nden ücretsiz folklor kursu

Gerçek Gazetesi
Kuşadası Belediyesi Halk Oyunları Ekibi (KUBHE) ücretsiz folklor kursları düzenliyor. 12-25 yaş arası kişilerin katılabileceği ücretsiz halk oyunları kursu 3 Aralık 2007 günü başlayacak.
19.00-21.30 saatleri arasında yapılacak kurslar hafta içi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştirilecek. Belediye binası zemin katında yapılacak çalışmalar için katılımcıların eşofman ve spor ayakkabıları ile gelmeleri gerekiyor. Kurslarda öğretilecek oyunlar ise: Gelin Alayı, Kına Gecesi, Tekirdağ, Çiftetelli, Artvin, Üsküp, Zeybek ve Kafkas.
Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, folklora hevesli tüm Kuşadalıları kurslara katılmaya davet etti. Akdoğan, Halk oyunları ekibimiz olan KUBHE'de gençlerimize yönelik ücretsiz kurslar başlatıyoruz. Böylelikle gençlerimizin sosyal aktivitelerde yer almasını sağlamak istiyoruz. Gerek Kuşadası, gerek yurtiçi ve gerekse yurtdışı organizasyonlarda çeşitli ödüller ve büyük övgüler alan ekibimize katılmak isteyen tüm gençlerimizi 3 Aralık'ta başlayacak kurslarımıza bekliyoruz dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.