KUŞADASI BRİÇ FESTİVALİ’NDE KUPALAR HAVAYA KALKTI

KUŞADASI BRİÇ FESTİVALİ’NDE KUPALAR HAVAYA KALKTI

Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye Briç Federasyonu iş birliğinde Kuşadası Briç Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen ‘26. Kuşadası Briç Festivali’ sona erdi.

İki gün süren yarışmada dereceye giren takım ve oyunculara kupalarını Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan verdi.

Türkiye genelinden 192 briç oyuncusunun katıldığı 26. Kuşadası Briç Festivali sona erdi. Pera Düğün Salonu’nda düzenlenen yarışmada, briç oyuncuları ve takımlar kıyasıya rekabet etti. Briç severlerin ilgi gösterdiği festival açık, takım, kadınlar, gençler, senyörler ve karışık olmak üzere 6 kategoride yapıldı. Dereceye giren briççiler ile takımlara kupaları Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan tarafından verildi.

Briç festivalinin kapanış konuşmasını yapan Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, "Briç festivalimize katılan tüm oyuncularımıza Başkanımız Sayın Ömer Günel’in selamlarını getirdim. Sizleri Kuşadası'nda ağırladığımız için çok mutluyuz. Gelecek yıl daha fazla katılımla turnuvaya ev sahipliği yapmayı istiyoruz" diye konuştu.

26. Kuşadası Briç Festivali'nde birincilik elde eden yarışmacı ve takımlar şöyle:

AÇIK: Mehmet Mihdi Işık-Ramazan Yay

KARIŞIK: Filiz Göçen-Onur Yılmaz

GENÇLER: Cengiz Özgez-Oğuzhan Kadıoğlu

SENYÖR: Latif Sapmaz-İbrahim Gören

KADIN: Seda Çallıoğlu-Ayşe Banu Özdemir

TAKIMLAR: Mehmet Muşlu, Ramazan Yay, Mehmet Işık, Kemal Günay (KUŞADASI)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.