KUŞADASI İSTASYON 8 ÜLKEDEN 60 KİŞİLİK EKİBİ AĞIRLIYOR

KUŞADASI İSTASYON 8 ÜLKEDEN 60 KİŞİLİK EKİBİ AĞIRLIYOR

Kuşadası Belediyesi tarafından 8 Derneğin yürüttüğü iki AB projesi için Kuşadası’na gelen 60 kişilik ekibi ağırlamaya başladı.

Kuşadası Belediyesi tarafından Habitat Derneği, Meta, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ICC (Uluslararası Ticaret Odası) ortaklığında açılan Kuşadası İstasyon Topluluk Merkezi, İncirliova Gençlik, Kültür, Sanat ve Gelişim Derneği’nin yürüttüğü iki AB projesi için Kuşadası’na gelen 60 kişilik ekibi ağırlamaya başladı.

"Media Smarts ve EcoArt Erasmus+" projeleri kapsamında Yunanistan, Fransa, İspanya, Estonya, Macaristan, Romanya, İtalya ve Çekya ülkelerinden gelen ekip Kuşadası İstasyon Topluluk Merkezinde dijital fotoğrafçılık ve sosyal medyanın doğru kullanımı konularında eğitim almaya başladı. Bir hafta sürecek olan etkinlik ve eğitimler boyunca kültürel etkinliklere de katılacak olan ekip üyeleri, İstasyon Kuşadası’nda bulunmaktan çok mutlu olduklarını belirtti.

“İSTASYON KUŞADASI ULUSAL STANDARTTA BİR TOPLULUK MERKEZİ”

İncirliova Gençlik Kültür, Sanat ve Gelişim Derneği Başkanı Nilüfer Dalkıran, Kuşadası İstasyon ve Topluluk Merkezi’nin eğitimciler, öğretmenler ve gençlik çalışanları için çok büyük bir olduğunu belirtti. Dalkıran, “İki AB projesi kapsamında 8 ülkeden 60 kişilik bir ekip ile bu yıl Kuşadası’nda bulunuyoruz. Geçen yıl Kuşadası İstasyon’u ziyaret ettiğimizde çok beğenmiş ve bu projeler için ekibimizi burada ağırlamak istemiştik. Bize her açıdan destek olan Kuşadası İstasyon çalışanlarına ve eğitmenlerine çok teşekkür ediyoruz. Burası ulusal standartta bir topluluk merkezi haline gelmiş. Daha birçok projede İstasyon Kuşadası ile birlikte çalışmayı çok isteriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.