KUŞADASI KAZAN BELEDİYE KEPÇE

KUŞADASI KAZAN BELEDİYE KEPÇE

Kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, geçtiğimiz hafta 80 farklı noktada yol yapım, bakım ve onarım çalışması yürüttü.

Kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, geçtiğimiz hafta 80 farklı noktada yol yapım, bakım ve onarım çalışması yürüttü. Eski Kuşadası ve Cumhuriyet mahallelerinde gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarına ağırlık veren ekipler, farklı kurumlar tarafından gerçekleştirilen çalışmaların ardından yol ve kaldırımlarda meydana gelen bozulmalara da anında müdahale etti.

Kuşadası Belediyesi ekipleri, modern ve estetik bir turizm kenti yaratma hedefi ile çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kuşadası olarak bilinen Hacıfeyzullah, Dağ ve Camiatik mahalleleri ile Cumhuriyet Mahallesi’nde ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde başlattığı alt ve üst yapıyı yenileme çalışmalarını sürdürürken kentin dört bir yanında yağmura karşı önlem almaya da devam ediyor. Bu kapsamda farklı mahallelerde ızgara, kanal ve baca temizliği ve imalatı yapan ekipler, yol tamiratlarına da devam ediyor. Belirlenen programın yanı sıra Güvercin Masa’ya yapılan başvurular doğrultusunda çalışan ekipler geçtiğimiz hafta Acil Müdahale ekipleri ile birlikte 80 noktada çalışma yürüttü. Tütüncüler Kavşağı’nda gerçekleştirilen yol genişletme ve altyapı çalışmaları ile Cumhuriyet ve Eski Kuşadası’nda devam eden üst yapı çalışmalarına ağırlık veren ekipler, çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.