Kuşadası tanıtımda “Güvercin“ ile uçuyor

Kuşadası tanıtımda “Güvercin“ ile uçuyor

Kuşadası tanıtımda “Güvercin“ ile uçuyor

Kuşadası Ticaret Odası, kötü başlayan ve ülkemizin içinde bulunduğu şartlar nedeniyle kötü giden sezon öncesi başladığı tanıtımlara hız kesmeden devam ediyor.
Kuşadası’nın coğrafi avantajı nedeniyle özellikle iç pazara yönelik tanıtım çalışmalarını ağırlıklı olarak sürdüren Ticaret Odası’nın, günümüzün en popüler tanıtım aracı olan sosyal medyadaki Kuşadası Güvercin isimli facebook ve instagram hesapları, neredeyse Kuşadası nüfusunun 2 katı olan 200 bin takipçi sayısına ulaştı.
Tanıtımların sezon başından itibaren meyvelerini vermeye başladığı sosyal medya hesapları, geçmiş yıllarda turizmin başkenti olan Kuşadası’nın güzelliklerini hatırlatmada büyük rol oynuyor. Yapılan tanıtımlarla ilgili bilgi veren Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; sosyal medya hesaplarının ulaştığı rakamlardan büyük mutluluk duyduklarını söyledi ve 200.000 rakamına ulaşan facebook hesabının her gün hızlı bir şekilde arttığını belirtti.
Ticaret Odası’nın yaptığı tanıtımlarla Kuşadası için en faydalı işi yaptığını dile getiren Akdoğan; 2015’den bu yana, 2016 sezonu için iç ve dış pazara yönelik çok büyük bir tanıtım kampanyası yürütüyoruz. Kuşadası’nın tanıtımına yönelik, çeşitli konu başlıklarında hazırlattığımız mini videoları bu hesaplardan yayınlayarak ilgiyi sürekli olarak arttırıyoruz. Kuşadası Güvercin ismiyle açılan tüm sosyal medya hesaplarımızda toplam etkileşim sayısı ise 24 milyonu aşmış durumda. Google Adwords’e verdiğimiz reklamlar ve instagram hesaplarımızla ulaştığımız kişi sayısı çok fazla ve yeniden Kuşadası isminin hatırlanması açısından, bunun önemi çok büyük. Kuşadası, iç pazar ve coğrafi açıdan da çok avantajlı. Arabayla bize ulaşabilecek yakın mesafede 15.000.000 nüfus yaşıyor. Bu nedenle de ilçemizde haftasonları yerli pazarda bir hareketlilik yaşanıyor. Ülkemizin içinde bulunduğu koşullarda ve kötü giden bu sezonda tüm bunları çok iyi değerlendirmeliyiz. Dedi ve Kuşadası Güvercin facebook hesabının 200.000 takipçisine çok teşekkür ederek, yakın bir zamanda takipçileri çeşitli sürprizlerin beklediğini de sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.