KUŞADASI’NDA BAŞKAN GÜNEL’E KARŞI ‘ÜÇLÜ MASA’

KUŞADASI’NDA BAŞKAN GÜNEL’E KARŞI ‘ÜÇLÜ MASA’

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Belediye Başkanı Ömer Günel’e karşı AKP-DEVA ve eski belediye başkanı bir araya geldi.

Başkan Ömer Günel’e karşı kurgulanan tüm muhalif haberlerin doğrudan veya dolayı destekçisinin Özer Kayalı-Behçet Alp-Mustafa Gökçe ve CHP’den uzaklaştırılan bazı isimlerin olduğu ifade ediliyor.

31 Mart 2019’da göreve gelen Ömer Günel’in Kuşadası’nda başlattığı büyük dönüşüm devam ediyor. Üst ve altyapı çalışmaları, hizmet ve yatırımlar ile adeta çağ atlayan Kuşadası’nda vatandaşın yüzü gülüyor. Başkan Ömer Günel’in Kuşadası halkının menfaatine yönelik çalışmaları bazı kesimlerde ise rahatsızlık yarattı. Yıllardır Kuşadası’nda sürdürdükleri düzen bozulan bazı isimler ise Başkan Ömer Günel’i karalamak için bir araya geldi.

3 benzemez bir arada

Kuşadası Belediyesi çalışanları, Başkan Ömer Günel ve kadrosu hakkında olumsuz algı yaratmak için Kuşadası Belediyesi’nin önceki dönem Belediye Başkanı Özer Kayalı, AKP İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, DEVA Partisi İlçe Başkanı Behçet Alp’in bir araya gelerek ortak çalışma yürüttüğü ifade ediliyor. Öte yandan, bu isimlere ek olarak CHP’den uzaklaştırılan bazı isimlerin de yer aldığı gelen bilgiler arasında.

‘Haberlerin arkasında bu isimler var’

Basında ve kamuoyunda yer alan ve Kuşadası Belediyesi’ni yıpratmaya yönelik tüm haberlerin arkasında Kayalı-Alp-Gökçe üçlüsünün olduğu ifade ediliyor. Haberleri yapanların bu isimler tarafından finanse edildiği, doğrudan veya dolaylı verilen destekler ile sözde basın kuruluşlarının ayakta tutulduğu söyleniyor.

Hedeflerinde Kuşadası var

Kayalı-Gökçe-Alp üçlüsünün organizasyonun bilinen yüzleri olduğu söyleyen siyasi çevreler, “Bunların hedefinde Kuşadası var. Ömer Günel Kuşadası’nda düzenlerine çomak soktu. Kuşadası Belediyesi’nde işler birilerinin isteğine göre değil Kuşadası halkının menfaatine göre yürüyor. O yüzden de bu isimler yerel seçimlere kadar Ömer Günel’i yıpratmaya çalışıyor ama Kuşadası halkı her şeyin farkında” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.