KUŞADASI’NDA DEMOKRASİ BEKÇİLERİNE BİBER GAZLI MÜDAHALE
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Kuşadası’nda başlatıtğı saldırıda, Kuşadası halkına yönelik emniyet güçleri biber gazı ve joplu müdahalede bulunuyor.
İradesine sahip çıkmak için toplanan vatandaşlara yönelik sergilenen bu tutum her geçen gün demokrasiye ağır darbeler indiriyor.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun kişisel çıkarları ve siyasi hedefleri için Kuşadası’nda başlattığı saldırı niteliğindeki eylemlerde, vatandaşlara yönelik sert müdahaleler devam ediyor.
Çerçioğlu’nun haksız ve hukuksuz uygulamalarına karşı koymak için toplanan Kuşadası halkına emniyet güçleri engel oluyor. Direnişçilere karşı biber gazı ve joplu müdahalede bulunan kolluk kuvveti vatandaşlardan tepki çekiyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.