L’Oréal Paris Magic Retouch ile beklenmedik sürprizlere hazır olun

L’Oréal Paris Magic Retouch ile beklenmedik sürprizlere hazır olun

L’Oréal Paris Magic Retouch Beyazlar İçin Anında Kapatıcı Sprey ile artık kadınlar her ana hazır olmanın keyfini sürüyor.

Gerçek Gazetesi

Dip beyazlarını kapatmak ve her zaman bakımlı görünmek tüm kadınlar için büyük önem taşıyor. L’Oréal Paris Magic Retouch Beyazlar İçin Anında Kapatıcı Sprey ile artık kadınlar her ana hazır olmanın keyfini sürüyor. Dip boyasına zaman bulamayan ama mükemmel görünüme en hızlı şekilde ulaşmayı ve ansızın karşılaşılan tüm sürprizlere hazırlıklı olmayı isteyen kadınların sihirli kurtarıcısı Magic Retouch ile dip beyazı alarmı anında çözüm buluyor.

L’Oréal Paris Magic Retouch Beyazlar İçin Anında Kapatıcı Sprey, nerede ve ne şekilde olursa olsun her zaman kadınların yanında. Kolay ve hızlı uygulanan Magic Retouch, sarı, kumral, koyu kahve, kahve ve siyah olmak üzere 5 farklı renk seçeneği ile kadınların en hazırlıklısız anlarında saç diplerindeki beyazları kapatarak pratik bir çözüm sunarken, mükemmel bir görünüme kavuşturuyor.

Magic Retouch, zengin renk pigmentleri ve hızlı kuruyan yapısı ile dip beyazlarını doğal rengine uygun şekilde kapatırken ilk şampuanlamaya kadar kalıcı etki sağlıyor. 3 saniyede etki eden sihirli kurtarıcısı Magic Retouch, 25 uygulamaya kadar kullanılabiliyor.

Magic Retouch Beyazlar İçin Anında Kapatıcı Sprey için Önerilen Tüketici Fiyatı: 24,99 TL

magicretouch_toplu.jpg

magicretouch_eva_longoria.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.