Manşet Aydın’dan yine provokasyon girişimi!

Manşet Aydın’dan yine provokasyon girişimi!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in katılımıyla Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen buluşmada Manşet Aydın isimli gazetenin muhabiri tarafından provokasyon girişiminde bulunuldu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in katılımıyla Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen buluşmada Manşet Aydın isimli gazetenin muhabiri tarafından provokasyon girişiminde bulunuldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Barış Altıntaş ve programda görevli olan personele fiziki temasta bulunarak ittiren muhabir tepki topladı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Aydın’ın Efeler ilçesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Programda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Millet İttifakı yöneticileri de hazır bulundu. Şenlik havasında geçen buluşmaya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik gerçek dışı yayınlarıyla bilinen Manşet Aydın gazetesinin bir muhabiri, programda görevli personellere ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Barış Altıntaş’a fiziki müdahalede bulunarak olay çıkarttı.

Vatandaşların şaşkın bakışları arasında bağırıp çağıran muhabirin davranışları tepki topladı.

haberici.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.