MAŞALLAH SUBAŞI'YA VATANDAŞLARDAN YANIT GECİKMEDİ

MAŞALLAH SUBAŞI'YA VATANDAŞLARDAN YANIT GECİKMEDİ

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın dev projesi Didim Amfi Tiyatro'yu eleştiren AKP Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı'ya vatandaşlardan yanıt gecikmedi.

Subaşı tarafından yapılan eleştirilerin bir yığın saçmalıktan ibaret olduğunu söyleyen vatandaşlar, "Türkiye turizmine büyük katkı sağlayacak böylesi bir projeyi eleştirmek Subaşı'nın cahilliğini ortaya koymuştur" dedi.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın imza projesi Didim Amfi Tiyatro'da çalışmaların sonuna gelindi. Didim Amfi Tiyatro, 23 Haziran Perşembe günü saat 15:00'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun katılacağı tören ile açılacak.

Açılmasıyla yalnızca Didim turizmine değil Türkiye turizmine de büyük katkı sağlayacak olan, içerisinde restoran, etkinlik alanı ve otopark gibi birçok farklı alanı da barındıran dev projeyi eleştiren inşaatçı AKP Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı'ya tepki ise gecikmedi.

Kültür ve sanat etkinliklerinin yeni merkezi haline gelecek olan, ilk haftasında ünlü sanatçılar Melek Mosso ve Selda Bağcan'ın sahne alacağı, turizme büyük katkısı olacak olan dev projeyi eleştiren inşaatçı Subaşı'nın "beton yığını" sözlerine tepki gösteren vatandaşlar, "Didim Belediye Başkanımız Ahmet Deniz Atabay bu projeyi tamamlayarak Didimimize armağan etti. Didimimize çok yakışan, kent ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan bu projeyi eleştirmek cahillikten başka bir şey değildir. Maşallah beyin Didim'de yaşamasına rağmen turizminden ne kadar anlamadığı bir kez daha ortaya çıktı" dedi.

Tepkisini dile getiren bir başka vatandaş ise Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a teşekkür ederek, "Sayın Didim Belediye Başkanımız 2014'te göreve geldiği günden bu yana kentimiz sürekli olarak göç almaya başladı, hatta nüfusu katlandı desek yeridir. Deniz başkanımızın başarısı böylesine gözler önündeyken bir de Didim Amfi Tiyatro gibi dev bir proje ile ilçemizi taçlandırdı. Kendisine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. AKP'li zatın karalama çalışmalarına çok güldük. Kendisi kalitesini bir kez daha gözler önüne sermiş. Bir kez dahi Didim'de göremediğimiz bu kişi herhalde buranın bir turizm kenti olduğunun farkında değil, her yere rezidanslar yapmak istiyor. Ne diyelim, Allah ıslah etsin" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.