MEHMETÇİK CADDESİ BAYRAMA  YETİŞİYOR

MEHMETÇİK CADDESİ BAYRAMA YETİŞİYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla Söke’ye yapılan en önemli yatırımlardan biri olan Çeltikçi Mahallesi’nde bulunan Mehmetçik Caddesi'nde artık sona gelindi.

Vatandaşların Ramazan Bayramı'nda sıkıntı yaşamaması için var gücüyle çalışan Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler Mehmetçik Caddesi'nde sıcak asfalt serimi yapıyor. Bu gün atılan ilk kat asfaltla 800 metre uzunluğundaki caddenin ilk etapta kaldırılan 300 metrelik kısmı bayrama hazır hale gelecek. Toplam 25 bin metrekare asfalt atılacak.

Söke’nin merkez mahallelerinde başlayan altyapı ve sıcak asfalt yatırımlarından biri olan Mehmetçik Caddesi’nde son viraja gelindi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekipleri ilk olarak içme suyu alt yapı yenileme çalışmaları kapsamında bin 200 metrelik içme suyu alt yapısı ile 100 abonenin de bağlantısını yeniledi.

ÜST YAPI DA SONA GELİNDİ
Başkan Özlem Çerçioğlu’nun yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında ASKİ ekipleri alt yapı ile ilgili tüm işlemleri bitirdikten sonra üst yapı çalışmalarına da aynı hızla başladı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Mehmetçik Caddesi'nde eski parke taşlarının sökümünü tamamladı.800 metre uzunluğundaki caddeye bu gün atılan ilk kat asfaltla ilk etapta kaldırılan 300 metrelik kısmı bayrama hazır hale gelecek.

ÇELTİKÇİ MUHTARI AŞÇI:"ÖZLEM BAŞKANIMIZ YETİŞECEK DEDİYSE BU YOLLAR YETİŞİR "
Yapılan çalışmaları yakından takip eden Çeltikçi Mahalle Muhtarı Önder Aşçı, çalışmalar tamamlandığında mahalle olarak feraha kavuşacaklarını belirterek, başta Başkan Özlem Çerçioğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Muhtar Aşçı; “Özlem Başkanımız "Mehmetçik Caddesi bayrama yetişsin" dedi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolumuzu bayrama yetiştiriyor. Yolumuz gerçekten çok güzel oluyor. Ekipler çok iyi çalışıyor. Özlem Başkan sayesinde halkımızı bayramda düzgün bir yolda yürüteceğiz. Çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız da çok mutlu oldular onlar adına da bir kez daha emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Özlem Başkanımız yetişecek dediyse bu yollar muhakkak yetişir. Kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

AKKENTLİ:“MEHMETÇİK CADDESİ BAYRAMA HAZIR”
Mehmetçik Caddesi’nde bugün itibariyle ilk kat sıcak asfalt çalışmalarına başlandığını belirten Akkentli, ” Bildiğiniz gibi Mehmetçik Caddemizin içme suyu altyapısını ve bütün parsel bağlantılarını komple yenilemiştik. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler hemen üstyapı yenileme ve asfalt kaplama çalışmasına başladılar. Yaklaşan Ramazan Bayramı'nda vatandaşlarımız sıkıntı yaşamasın diye Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu ekiplere caddemizin bayrama yetiştirilmesi talimatını verdi. Mehmetçik Caddesini vatandaşlarımız Ramazan Bayramı'nda kullanabilecek. Yaklaşık 25 bin metrekare asfalt dökülecek. Söke'mize ve mahallemize hayırlı olsun. Aynı şekilde ASKİ ekiplerimiz Milli Egemenlik Caddesi'nde de içme suyu altyapı yenileme çalışması yapıyor. Akabinde Milli Egemenlik Caddesi'nin üstyapısını da sıcak asfalt ile yenileyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.