MERSİN, "AKP AYDIN MİLLETVEKİLLERİNİ ELEŞTİRDİ"

MERSİN, "AKP AYDIN MİLLETVEKİLLERİNİ ELEŞTİRDİ"

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Aydın ziyareti ile ilgili bir yazılı açıklama yaptı. Mersin, "Koca Sağlık Bakanı’nı Aydın’a getireceksiniz, elinizde koca inşaat olacak ama götürmeyeceksiniz" dedi

Bildiğiniz gibi dün ilimizi Sağlık Bakanı ziyaret etti. Maske zorunluluğunun kalktığı bugünlerde vatandaşımıza yeni uygulama ne getirecek ne götürecek hep birlikte göreceğiz.

Ancak bu ziyaretin bir başka yönüne de değinmek lazım. Koca Sağlık Bakanı’nı Aydın’a getireceksiniz, elinizde koca inşaat olacak ama götürmeyeceksiniz… Ne oldu Ey AKP yoksa buranın yolu, altyapısı yapılamıyor, biz Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne izin vermiyoruz, biz engelliyoruz demeye mi utanıyorsunuz? Yüzünüz mü yok yoksa bunları anlatmaya?

Bakın daha evvel de anlattık, elli kere de söyledik… Madem izin vermiyorsunuz, yazık günah, sırf Büyükşehir hizmet üretmesin diye bu millete bu eziyeti çektirmeyin, bari kendiniz yapın, Karayolları’na yolu, Devlet Su İşleri’ne altyapıyı yaptırın da görelim dedik.

Aylar geçti beyler, sizden tık yok hala daha. Bakın bu hastane biter de kanalizasyonsuz, yolsuz kalırsa, siz bu rezaletin altında kalırsınız. Beceriksizliğiniz, madalya alır. Karayolları’na, DSİ’ye de mi sözünüz geçmiyor?

Ya da derseniz ki, yahu bizim şurada iktidardan gitmemize ne kaldı ki, biz beceremiyoruz, siz nasıl olsa iktidara geliyorsunuz, size nasip olacak, açıkça söyleyin bakalım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.