MERSİN “ALIN SİZE EDEP”

MERSİN “ALIN SİZE EDEP”

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı açıklama yaptı. Mersin açıklamasında "alın size edep" dedi.

CHP Efeler ilçe başkanı Mersin'in yazılı açıklaması şöyle:

Biliyorsunuz AKP’nin artık arşa değen hezeyanlarına değinmiş, Aziz Nesin eserlerinin de fevkinde izler çıkarıyorlar demiştim. AKP İl Başkanı alınmış. Alınmış da, milletin derdine çektiği çileye değil, kendilerinin düştüğü durumun ifade edilmesine alınmış. Sayın Başkan siyaset de edep ve üsluptan bahsedecek son kişiler dahi değilsiniz sizler, neden mi? Bakın anlatayım.

Bugün taş üstüne taş koymayan, ilimize geçen koca 20 yılda bir arpa boyu yol aldıramayan AKP, bütün ömrünü Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeleri’nin hizmetlerini kötülemek, yapılana iftira ve çamur atmakla geçirdi.

Kuşadası’na, merkeze katlı kavşaklar yapıldı beğenmediniz, bölgenin en modern otogarı Aydın’da hizmete açıldı tu kaka dediniz.

Otoparklar yapıldı, kimine büyük kimine küçük dediniz. Kimi vekilleriniz son yıllarını adliyenin çevresindeki arzuhalcilere kampanya yaparak geçirdi, hala daha geçiriyor. Siz hangi etikten bahsediyorsunuz? Aydın Adliyesi çevresindeki arzuhalci esnafı vatandaşın dilekçesini dahi özgürce yazamamaktan hayıflanıyor diyorlar, bu mu sizin edep anlayışınız.

Nereden tutulsa elde kalıyor sizin anlayışınız bay başkan… Dön bir çevrene bak istersen.

Millet tarumar olmuş, ekonomik krizin altında ezildikçe ezilmiş, yatırım yaptığınız zaten yok, bence sükûtu altın bil sen…

Hep söylüyoruz, toplumun canı burnunda, inan sizi çekecek halde değil kimse, bırakın bu işleri sessizce bu koltukları bilenlere devredeceğiniz seçim gününü bekleyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.