MERSİN; "LAFINI BİL ÖYLE KONUŞ"

MERSİN; "LAFINI BİL ÖYLE KONUŞ"

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yaptığı yazılı açıklamada AK parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a yüklendi.

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin'in AK parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a yüklendiği yazılı açıklamada şöyle:

Sonunda Aydın’a yapılacak yatırımların da hizmetlerin de önünde engel olan; fitne ve hasetin vücut bulmuş hali kendisini ifşa etti.

Hepinizin tahmin edebileceği üzere malum şahıs; AKP Aydın milletvekili Mustafa Savaş’mış. Tabi elmayı, armuttan uygulamayı kamulaştırmadan ayırt edemezsen, bilmediğin işe yorum yaparsan, böyle rezil olursun.

Bak hemşerim, çok anlatıldı izah edildi, bu iş yalnızca bir tek güzergâhta yol yapmaktan ibaret değil, birçok kamu kurumuna hazine tahsisler yaptı, bütün bunlara ulaşım da, kanalizasyon da lazım denildi. Ve bu çalışmalar Aydın Valiliği koordinasyonunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Tarım İl Müdürlüğü ile birlikte yapıldı. Bak hazırlanan çalışma neticesinde çevre düzeni planını revize eden Çevre ve Şehircilik Bakanı orada, kamu yararı kararını onaylayan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü de Tarım İl Müdürlüğü de orada. Bunu onaylayan valilik de orada. Şimdi sen kıt bilginin üzerine; hasetini, kıskançlığını harmanlayıp sakın ola iftira atma, altında kalırsın Mustafa Savaş, lafını bil öyle konuş. Beyefendi o çok bilmişlere mi söylersin, yoksa o çok gelişmiş hayal gücüne mi hatırlatırsın bilmem ama, kanalizasyon terfi merkezi bağlantıları nasıl yapılacakmış soruver. Boş boş konuşma diyecek bir lafın olmadan bir daha da! Daha evvel söylediğimiz gibi bu işi beceremeyip giderayak dönüp Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yandık Allah da demeyin. Alın kazmanızı küreğinizi yürüyün karayollarıyla, DSİ’yle hadi bakalım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.