Mersin "millete su basmayacak iki çadır kurmaktan bile acizler"

Mersin "millete su basmayacak iki çadır kurmaktan bile acizler"

CHP Efeler ilçe Başkanı Polat Bora Mersin, yazılı bir açıklama yaptı

CHP Efeler ilçe Başkanı Polat Bora Mersin'in, yaptığı yazılı açıklama şöyle:

Gün geçmiyor ki, seçim önü AKP hükümetinin bir fiyaskosu ortalığa dökülmesin, gün geçmiyor ki milletimiz yıllardır cefa çekerken, sefa sürenlerin saltanatlarını nasıl da kurdukları bir bir ortaya çıkmasın.

Bakın size örnekler vereceğim. Bugün basına yansıyan iddiaya göre AKP’nin koca koca eski milletvekilleri, bakan yardımcıları ve hatta yeni nesil diplomatlarının da içinde bulunduğu 50’ye yakın AKP’linin ceplerindeki diplomalar sahte çıktı. Sizin çocuklarınız yıllarca sınavlara hazırlanıp daha iyi bir yer kazanabilsinler diye, sizler dişinizden tırnağınızdan arttırdığınızla kurslara, derslere yollayın ama AKP kendisine burda da yolu bulsun sahte diplomayla işi bitirsin. Durun bakalım 2 ay sonra iktidar değişince daha bunların neleri dökülecek ortalığa.

Bakın 2 gündür deprem bölgesinden yüreğimizi dağlayan fotoğraflar geliyor. AFAD’ın, Kızılay’ın çadırlarını su basıyor.

Milletimiz elindekini avucundakini AFAD’a Kızılay’a verdi ama bunlar bırakın konteyner tedariğini, millete su basmayacak iki çadır kurmaktan bile acizler sevgili Aydınlılar.

Peki, bu AKP’nin skandalları sadece 2 çadır kuramamaktan mı ibaret? Bakın fiyaskoların başındaki Kızılay başkanının Kızılay’a ait 11 şirket bir de Kızılay’ın kendisi 12 noktada yönetici olduğu ortaya çıkıyor. Başkanı böyle de diğerleri farklı mı? Hepsinin üçer dörder koltukları varmış meğer. Ee bu millet de bunları dara düşene yardım için çabalıyorlar zannediyordu. Bu millet bunlar hayır hasenat işinde sanıyordu, yeri geldi elindekini avucundakini bir ihtiyaç sahibine ulaşır umuduyla bunlara verdi. Meğer bunların tek derdi kendilerine yer yapmakmış. Meğer dertleri üçer beşer onar maaş almakmış. Millet bunların derdi bile değilmiş.

Eh be sizi aymazlar. Sizin o arpalıklarınız 2 ay sonra nasıl da kesiliyor millet hak ettiği hizmeti nasıl alıyor, ibret-i âlem için önce sizin gözünüze sokacağız. Millet hizmet görecek, size de ibret olacak, 60 gün kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.