Mersin, "sarı civcivlere yapılacak sübvansiyona AKP’liler yine hayır dedi"

Mersin, "sarı civcivlere yapılacak sübvansiyona AKP’liler yine hayır dedi"

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir basın açıklaması yaptı. CHPli Mersin açıklamasında, sarı civcivlere yapılacak sübvansiyona AKP’liler yine hayır dediğini kaydetti

Geçtiğimiz hafta Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin toplantı haftasıydı. Ne pandemi ne de ekonomik kriz, mazot zammı dinlemeden halkımızın ucuza ve güvenli seyahat etmesini sağlayan sarı civcivlere yapılacak sübvansiyona AKP’liler yine hayır dedi.

Üstelik birde sözcüleri Arı, siz bu işten devlet desteği alıyor musunuz, ücretsiz taşıyor musunuz demiş. Büyükşehir Belediyesi sözcüsü de söz alıp; çok söyledik anlattık aslında ama anlatamadık sanırım, ne devlet ne başka bir yerden bir tek delikli kör kuruş almıyoruz, üstelik yolcumuzun yarısını da ücretsiz taşıyoruz demiş.

Anlamazlar bunlar anlamazlar. Değil bir, yüz bir kere de anlatsanız bunlar anlamaz. Onların gözleri vardır görmezler, kulakları vardır duymazlar…

Bunlara dersin ki; bak 1 ocaktan sadece 1 ocaktan bu yana mazota %72 zam gelmiş… Oysaki brent petrole gelen zam %40, bu %32 neyin nesi dersin, avare avare yüzüne bakarlar. İnanın şu millete hizmet etmek dün de bugün de hiç bunların derdi olmadı. Bunlara diyeceksin ki mesela; “mutfak tüpüne 1 yılda gelen %149 zamla Allah çarşına pazar verdi mi?” Gözlerinin içi ışıldar…”Hazır elinde eşin sayesinde edindiğin Tariş’in depolama alanı varken biraz daha fazla fazla depola daha çok kazan”; mutluluktan havaya uçarlar.

Bunların derdi, tasası da anladığı dil de budur. Kendi cepleri, kendi ikballeri, yangından ne kaçırırım dertleri…

Gidiyorlar, arkalarından bir mendil sallayan olmayacağını bildikleri için de, ne bulurlarsa alıp gitmek istiyorlar. Yok öyle yağma! Yok öyle serbest serbest gitmek. Gidişinize en fazla 1 yıl kaldı. Gözümüz üzerinizde, gittiğiniz gecenin sabahı, bu millet X raporunuzu alacak ona göre hareket edin, sonra ağlamayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.