Mersin "Seçim geliyor, artık ellilerden geri sayıyoruz"

Mersin "Seçim geliyor, artık ellilerden geri sayıyoruz"

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir basın açıklaması yaptı. Mersin "Seçim geliyor, artık ellilerden geri sayıyoruz" dedi.

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin'in yazılı açıklaması şöyle:

Seçim geliyor, artık ellilerden geri sayıyoruz. Milletin canı burnunda, yumurtanın kolisi olmuş 100 lira. Tanesi 3,5 lira. Ete 2 ayda %100 zam gelmiş. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşımız hayvancılığı artık ne yazık ki tek tek bırakıyorlar. Artık ne yem maliyetine ne de diğer girdi maliyetlerine yetişemiyorlar. Üretici üretemiyor, milletimiz tüketemiyor. Geldiğimiz noktada AKP Türkiye'sinin özeti bu.

Durum bununla bitmedi. Hala ülkemizin büyük bir bölümünde kış devam ediyor. Hasbelkader cesaret edebilenler azıcıkta olsa kombilerini çalıştırmaya çalışıyor.

Ancak elektrik fiyatlarını da doğrudan etkileyen doğalgaz fiyatları bütün bir Avrupa’da %90 düştü, peki bizde durum ne? Zam üzerine zam, zam üzerine zam.

Zam yapmaya gelince elli türlü bahane bulan AKP, konu indirime gelince; kör, sağır, dilsiz.

Bakın ulaştırma bakanı yıllık 16 milyon 425 bin araç için hazine garantisi verilen Çanakkale Köprüsü’nden 2 milyon 200 bin araç geçtiğini açıkladı. Yani garanti verilenin ancak sekizde biri, peki aradaki fark? Yani 251 milyon Euro, yani 5 milyar lira?

İşte onu da kendi hesabımıza bizler, hepimiz, Aydınlılar; tüm Türkiye müteahhitte geçmesek de ödedik, ödüyoruz.

Görüyorsunuz değil mi AKP’nin ekonomi muhasebesi nasıl bir şey.

Zam söz konusu olunca müteahhitte garanti ödeme söz konusu olunca dibine kadar git, ama millete indirim gerekince kör sağır.

Bitti artık. Sizin çarpık ekonomi düzeninizin de, millete çile çektirmenizin de sonu geldi. Neredeyse 50 gün kaldı, AKP gidecek; ekonomi de, tarım da, çarşı pazar da, milletimiz de rahat edecek. Hiç meraklanmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.