MERSİN,"MİLLET AÇ KALDI, AÇLIKLA TANIŞTI SAYENİZDE"

MERSİN,"MİLLET AÇ KALDI, AÇLIKLA TANIŞTI SAYENİZDE"

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı açıklama yaptı. Mersin açıklamasında AK Parti Aydın milletvekillerini eleştirdi.

Dün AKP’nin bütün kelli fellileri bir araya toplanmış, bu aralar yarattıkları ekonomik kriz nedeniyle inim inim inlettikleri vatandaşın arasına karışamadıklarından, yanardöner yelekleriyle hastane inşaatını teftiş etmişler.

Tabi buradan basına yapılan açıklamalardan anlaşıldığı kadarıyla; bizim Ömer Özmen konuyu hiç mi hiç anlamamış. Sanki ortada bir pazarlık veya anlaşmazlık var diye konuşuyor.

Bak Sayın Özmen; anladığım kadarıyla ne Tarım Bakanlığı’na ne de Şehircilik uzmanları ya da teknik uzmanlara danışmadan gelişine konuşmuşsun, ancak yine de bu bilgisizlikle kalmana gönlüm razı gelmedi ben işin özetini tane tane anlatayım.

Hastane inşaatının yapıldığı bölgede, hastaneyle birlikte birçok kamu kurumu kendine yer seçmiş. Emniyet, Tarım İl Müdürlüğü, hatta fizik tedavi hastanesi gibi.

Bunların hem yol, daha da önemlisi atıksu altyapılarının geçirilmesi için kamu elinde olan bir güzergâh lazım.

5403 sayılı yasa gereği de zaten Aydın Büyükşehir Belediyesi 3 yıla yakın zaman önce bu süreci başlatmış; Aydın valisi onaylamış, Çevre ve Şehircilik Bakanı onaylamış, ta ki son onay Tarım Bakanlığı’na gidince ise iş tıkanmış kalmış. Niye tıkadınız diye dön onlara sor; yanı başındaki Mustafa Savaş’a sor, belki biliyordur.

Ha diyorsanız ki; “kardeşim biz engel olmaya devam edeceğiz, bakın o zaman bugünden tezi yok; kazmayı küreği alın, ya da DSİ alsın, şu kanalizasyon işini bir çözsün.

Gerçekten böyle eksik, yalan yanlış laflarla milletin vaktini tüketmeyin… Daha evvel de demiştin biz hazırız diye. E bak tekrar söylüyorum. Madem hazırsınız, hadi bakalım!

Ha sonradan dönüp Büyükşehire gelmeyin ama küstüm oynamıyorum demeyin.

Sizin bu milletin, bu şehrin gelişmesinin önündeki en büyük engel olduğunuzu cümle âlem biliyor.

Millet aç kaldı, açlıkla tanıştı sayenizde. Bari bu işi elinize yüzünüze bulaştırmayın. Hodri meydan Ömer Özmen hadi şu kanalizasyonu, yolu bir yapıver de görelim!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.