METİN YAVUZ’UN KENDİNİ ALDANMIŞ HİSSETMESİ GEÇMİŞTE YAŞADIĞI TRAVMADAN DOLAYI

METİN YAVUZ’UN KENDİNİ ALDANMIŞ HİSSETMESİ GEÇMİŞTE YAŞADIĞI TRAVMADAN DOLAYI

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan yaptığı yazılı açıklamada, "Metin Yavuz’un kendini aldanmış hissetmesi geçmişte yaşadığı travmadan dolayı" dedi.

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan yaptığı yazılı açıklamada şöyle:

Akp Aydın Milletvekili Metin Yavuz, kendisini aldanmış olarak hissettiğini belirten bir açıklama yapmış. Yavuz’un kendisini yaşadığı her olaydan aldanmış gibi hissetmesinin altında yatan sebep geçmişte yaşadığı travmadan dolayı. Kardeşinin, yeğeninin ve bir çok arkadaşının içinde bulunduğu yapı tarafından aldatılması, kendisinde sürekli aldatılıyormuş gibi bir travma yaratmış. Metin Yavuz Aydın Büyükşehir Belediyesi senin eski arkadaşların gibi kimseyi aldatmaz. Hizmetleri ile her defasında sandıktan başarıyla çıkan Özlem Çerçioğlu, halkın sevgilisidir, halkın inandığı güvendiği bir belediye başkanıdır.

Metin Yavuz’un yapmış olduğu aldanma açıklaması kendi iç dünyasında yaşadığı travmanın dışa vurumu olarak görüyoruz.

Hayatın hangi noktasında nasıl bir aldanmışlığa sürüklenmişse demek! Çok dokunmuş. Çok sevdikleri arkadaşları tarafından geçmişte aldatılmış olması sürekli aldatılıyorum paranoyasına girmesine sebep olmuş olabilir.

Sürekli aldanan Metin Yavuz, halkı aldatmayı kendine görev edinmiş. İktidara geldikleri günden bu yana Aydın ve Söke halkına verdikleri hizmeti yerine getiremeyen Metin Yavuz aldanma kadar aldatma konusunda da kendini geliştirmiş görünüyor.

Aydın’a yapılacak olan havaalanı içinde aldanmış olabilir mi? Aydın halkını daha fazla aldatmayın verdiğiniz sözleri yerine getirin. Aydın havaalanı bekliyor, hizmet bekliyor. Sizin psikolojik gel gitlerinizi dinleyemez!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.