MHP İL BAŞKANI ALICIK İLE AKPLİ KÜRŞAT ENGİN ÖZCAN BİRBİRİNE GİRDİ

MHP İL BAŞKANI ALICIK İLE AKPLİ KÜRŞAT ENGİN ÖZCAN BİRBİRİNE GİRDİ

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, partisinin Bozdoğan İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada üstü kapalı Nazilli Belediye Başkanı AK Partili Kürşat Engin Özcan’a gönderme yaptı.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, partisinin Bozdoğan İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada üstü kapalı Nazilli Belediye Başkanı AK Partili Kürşat Engin Özcan’a gönderme yaptı. Başkan Özcan’ın “Böyle siyasete lanet olsun” şeklinde söylemlerine hatırlatan Alıcık “Dün evladımız dediğimiz insanlar bizi rezil etmeye çalışıyorlar” diyerek isim vermeden Başkan Özcan’a atıfta bulundu. Bu durum kulislerde ‘Başkan Alıcık ile Başkan Özcan birbirine girdi’ yorumlarına neden oldu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, partisinin Bozdoğan İlçe Kongresi’nde sert açıklamalarda bulundu. Alıcık, ilerleyen bölümünde MHP kökenli olan, İYİ Parti’den seçildikten sonra Ak Parti’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı isim vermeden sert bir şekilde eleştirdi.
ALICIK, BAŞKAN ÖZCAN’A GÖNDERME YAPTI
Son yerel seçimlerde kendisine karşı ipi göğüsleyen o dönemin İYİ Partili adayı Kürşat Engin Özcan’ın seçimi kazandıktan sonra borç tablosunu arttırarak belediyeye astığını dile getirdi. Alıcık “80 milyon borcu 100 milyon yapıp astı. Bugüne kadar kendisi 58 trilyon para harcamış. Bu da yetmemiş belediyeye ait dükkanların satışı mecliste onaylandı. Haluk Alıcık 15 bin metrekare inşaat alanı yaptı” dedi.
Alıcık konuşmasında İnci Yaşam’daki belediyeye ait dükkanların satışı ile ilgili konuya da değindi. MHP’li üyelerin katılmadığı, katılanların da çekimser oy kullandığı toplantılardan sonra Başkan Özcan’ın “Böyle siyasete lanet olsun” şeklindeki sözlerine sert gönderme yaptı. “Dün evladımız dediğimiz adamlar şimdi bizi rezil etmeye çalışıyorlar” diyen Başkan Alıcık, Başkan Özcan’a atıfta bulundu.
Başkan Alıcık’ın bu sözleri siyasi kulislerde ve vatandaşlar arasında Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık birbirine girdi yorumlarına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.