MİLLETVEKİLİ YILDIZ, "BU KÖTÜ YÖNETİM SANDIKTA SON BULMALI"

MİLLETVEKİLİ YILDIZ, "BU KÖTÜ YÖNETİM SANDIKTA SON BULMALI"

Bir dizi inceleme ve ziyaret için Söke'ye gelen CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Söke İlçe Örgütü ile birlikte Doğanbey, Tuzburgazı ve Atburgazı mahallelerini ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti, dertlerini ve sıkıntılarını dinledi.

Milletvekili Yıldız, özellikle geçim sıkıntısından yakınan vatandaşlara, " Her şeye karar veren tek adam rejimi hepimizi bu duruma getirdi. Yanlış politikaların sonucu bu zamları yaşıyoruz. Bu sandıkda son bulmalı arkadaşlar"dedi.


CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, beraberindeki CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan,CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, Söke CHP Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır ile birlikte Doğanbey, Tuzburgazı ve Atburgazı Mahallelerini ziyaret etti. Milletvekili Yıldız ve beraberindeki heyet ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet etti, dertlerini, sıkıntılarını dinlediler. CHP'nin yaşanılan sıkıntılarla ilgili uygulayacağı politikalar hakkında bilgi verdiler.
Oldukça samimi ortamda geçen ziyaretlerde vatandaşlar özellikle yaşanılan geçim sıkıntısı ve hayat pahalılığından dert yandılar.

MİLLETVEKİLİ YILDIZ:"YANLIŞ POLİTİKALARIN SONUCU BU ZAMLARI YAŞIYORUZ"
Geçim sıkıntısından ve zamlardan şikayet eden vatandaşlarla geçen diyalog sonrası konuşan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, " Kötü yönetiliyoruz arkadaşlar. Her şeye karar veren tek adam rejimi hepimizi bu duruma getirdi.Yanlış politikaların sonucu bu zamları yaşıyoruz. Şimdi zenginlere, parası olanlara,Türk lirası olarak tutarsa farkı döviz olarak veriyorlar. Bizim paralarımızı veriyor. Bir de vergiden muaf tutuyor. Düşünün milyarlarca lira Türk parası alan zengin bir de vergi vermiyor. 4 bin 250 lira alan asgari ücretli vergisini veriyor. Bu nasıl bir düzen.Fakirden alıp zengine veriyor. Çiftçi üretemiyor. Esnaf satamıyor, vatandaş alamıyor. Bu sandıkta son bulmalı arkadaşlar."dedi.

Ziyareti sonunda Yıldız ve beraberindeki heyet, yerelde halledilebilir konularda gerekli temasların kurulacağını söylediler. Vatandaşlar da kendileriyle bir araya gelen CHP Heyeti'ne teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.