Mobil Hizmet Aracı Bağarası’nda

Mobil Hizmet Aracı Bağarası’nda

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, çözüm odaklı belediyecilik uygulamalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, çözüm odaklı belediyecilik uygulamalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Söke Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Bağarası Mahallesi’nde hem mobil tahsilat işlemlerini gerçekleştirdi hem de limonata ikramında bulundu.

Sıcak geçen Ağustos aylarında vatandaşların bir nebze olsun serinlemesine yardımcı olmak için Pazar yerlerinde limonata ikramına başlayan Dr. Mustafa İberya Arıkan, Çarşamba pazarından sonra Bağarası Salı Pazarında vatandaşla buluştu.

Vatandaşların borç sorgulama, ödeme ve dönemsel olarak yapılandırma işlemlerini gerçekleştiren Söke Belediyesi Mobil Hizmet Aracı her hafta düzenli olarak Sarıkemer, Sazlı, Yenidoğan, Atburgazı ve Güllübahçe mahallelerinde ve Söke içinde Çarşamba günleri hizmetine devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.