MUHTAR AKILLI’DAN ÇERÇİOĞLU'NA İFTAR TEŞEKKÜRÜ

MUHTAR AKILLI’DAN ÇERÇİOĞLU'NA İFTAR TEŞEKKÜRÜ

Tuzburgazı Mahalle Muhtarı Mutlu Akıllı,Tuzburgazı Mahallesi'nde bayram tadında bir iftar yemeği veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla mahallesine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Ramazan ayının sonlarına yaklaşıldığı bugünlerde Büyükşehir Belediyesinin gönül sofrası bu kez de Söke'nin Tuzburgazı Mahallesi'nde kuruldu. Kurulan iftar çadırı adeta doldu taştı.
Düzenlenen yemek sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Tuzburgazı Mahalle Muhtarı Mutlu Akıllı, Aydın'ın Topuklu Efesi Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Muhtar Akıllı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bayram tadında müthiş bir iftar yemeğinde bizleri buluşturan Aydın'ımızın Topuklu Efesi Büyük Başkan Özlem Çerçioğlu'na, Batı Koordinatörümüz Fatih Akkentli'ye, emekçi kardeşlerimize ve bizleri bu iftarda yalnız bırakmayan CHP Mahalle Delegemiz Abdil Duman'a, kıymetli kardeşim Azam Orçun Olgaç'a ve saygıdeğer Tuzburgazı Mahalle Sakinlerine sonsuz teşekkür ederim."

whatsapp-image-2022-04-28-at-21-06-13.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.