MÜLK SAHİBİ İCRAYA VERMİŞ

MÜLK SAHİBİ İCRAYA VERMİŞ

Babasının kemiklerini sızlatmaya devam ediyor. AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz kira borcunu ödemediği için icralık oldu.

Aydın'ın Söke ilçesinde yıllarca kullandığı mülkün birikmiş kira bedellerini ödemediği için hakkında icra işlemi başlatılan Metin Yavuz şaşırtmaya devam ediyor.
SGK prim borcunu ödememek için akıl almaz yollara başvuran ve kendisine ulaşılamadığı için gazete ilanı verilen Metin Yavuz şimdi de birikmiş kira borcu ile gündemde.

BABASININ KEMİKLERİNİ SIZLATIYOR
Alacağına gelince aslan, borcuna gelince kedi görüntüsü çizen Metin Yavuz, Söke'de dürüst kişiliğiyle bilinen merhum babası Abdullah Yavuz'un kemiklerini sızlatmaya devam ediyor.
Devlet kurumlarına olan yükümlülüklerinden kaçan ve borçlarını ödememek için hileye başvuran Metin Yavuz'un, piyasaya olan borçları konusunda da hassas olmadığı görülüyor.

MİLLETVEKİLİ GÜCÜNÜ MÜ KULLANMAK İSTİYOR?
Söke'ye bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde Halil ve Atilla Paksoy kardeşlere ait mülkü yıllarca kullanan Metin Yavuz'un, borcunu ödememek için direnmesi "Milletvekili gücüne mi güveniyor?" yorumlarına neden oldu.
Metin Yavuz sahibi olduğu Mimar Otomotiv şirketi ile otomotiv sektöründe faaliyet gösterirken Paksoy kardeşlere ait mülkü kiralamış, bayi ve servis olarak kullanmıştı.

HALİL PAKSOY "İCRAYA KARDEŞİM VERMİŞ"
Sökeli iş insanı Tavaslılar Ltd. Şti. sahibi Halil Paksoy yaptığı açıklamada Metin Yavuz'u icraya veren kendisi olmadığını söyleyerek, "Kardeşim ile mal paylaşımı yaptık. Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan mülk kardeşimde kaldı. Metin Yavuz ile ilgili icra işlemi başlatan ben değilim" dedi.

ATİLLA PAKSOY ÇARESİZ KALDI
Aydın'da ikamet eden Atilla Paksoy'un konu hakkında açıklama yapmak istemediği öğrenildi.
Birikmiş kira alacaklarının tahsili için uzun süre mücadele eden Atilla Paksoy'un, diyalog yolunun kapanması üzerine icra işlemi başlattığı öğrenildi.
AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz'un vurdumduymaz tavırları karşısında çaresiz kalan Paksoy'un avukatına talimat verdiği ve icra işlemi başlatıldığı öğrenildi.

EMEKÇİLERE GÖZ DAĞI VERMİŞTİ
Otomotiv sektöründe faaliyet gösterdiği süreçte sahibi olduğu Mimar Otomotiv şirketi çalışanlarının ihbar ve kıdem tazminatı gibi alacaklarını ödememek için direnen Metin Yavuz, bir yıl ödemesiz 12 aylık seri ödeme planı sunmuştu. Milletvekili gücüne güven Metin Yavuz, "benimle ister bu şekilde anlaşırsınız ya da mahkemeye başvurursunuz. Anlaşma yolunu seçmeyenler yıllarca mahkeme kapılarında sürünür" şeklinde gözdağı vermişti. Bu sözler karşısında anlaşma yolunu seçen çok sayıda emekçi hüsrana uğramış ve yasal haklarını kullanmayan emekçiler mağduriyet yaşamıştı. Ödeme planına uymayan Metin Yavuz yüzlerce çalışanı mağdur etmiş ve çalışanların alacaklarının enflasyon karşısında erimesine neden olmuştu.

ak-partili-yavuz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.