MUSTAFA DİNÇ: İFTİRA DOLU HABERİ PAYLAŞMAK YAKIŞIYOR MU?

MUSTAFA DİNÇ: İFTİRA DOLU HABERİ PAYLAŞMAK YAKIŞIYOR MU?

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AKP Aydın Milletvekili Ömer Özmen'i eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AKP Aydın Milletvekili Ömer Özmen'i eleştirdi.
Dinç açıklamasında; "Sayın Özmen bugün sosyal medyanızda paylaştığınız yazarın yazısı ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı’mızın suç duyurusu yapacağını öğrendim.
Bu yazar bundan bir süre önce Fatih Atay’ın davetlisi olarak Aydın'a gelmişti. Partinize almak istediğiniz Fatih Atay bu yazarla birlikteydi.
Siz de bir hukukçusunuz, ben de bir hukukçuyum. Ismarlama yazılmış ve iftiralarla dolu bir yazıyı referans göstermek ve bu iftira dolu haberi paylaşmak sizlere yakışıyor mu?" dedi.
İftiraların arkasından gittiğini belirttiği Özmen'e seslenen Dinç; "Partinizin milletvekili olan Mustafa Savaş’ın basın danışmanı olduğu iddia edilen Emin Aydın ve siyasi danışmanı olduğu iddia edilen Serhan Seyhan’ın attıkları yalan ve iftiralar bu yazılanlar. Üstelik bu şahıslar bu iftiralarıyla ilgili defalarca savcılığa suç duyurusu bile yaptılar. Ama sonunda bu iftiralardan dolayı kendileri yargılandılar, ceza aldılar, yargılanmaya da devam ediyorlar. Bunların iftiralarının arkasından gitmek bir Milletvekili’ne yakışıyor mu ? Hem de yargı tarafından suçlu bulunmuş oldukları bilindiği halde.
Siz de benim gelecek günlerde yazacağım yazıları takip edin belediyeleriniz ve müteahhitlerle ilgili olacak tabiki de bu yazılar" dedi.
Özmen'i Aydın'ın sorunlarıyla ilgilenmeye davet eden Dinç; "Fakat Sayın Özmen unutmayın ki, siz bir Milletvekilisiniz. Türkiye’nin ve Aydın’ın sorunlarıyla ilgilenin biraz. Bırakın yalan dolan, iftira haberlerin peşinden koşmayı. Millet yoksulluktan kırılıyor. Asgari ücretli ayın sonunu getiremiyor, emekliler geçinemiyor. Öğrenciler ders kitabı alacak para bulamıyor. Enflasyon almış başını gitmiş, ekonomi dibe batıyor. Bunun sorumlusu ise sizin partiniz olan AKP. İftira dolu söz konusu haber ile uğraşacağınıza iktidarınızın perişan bıraktığı milletimizin dertlerine odaklanın biraz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.