MUSTAFA DİNÇ: İNŞALLAH BUGÜN İHANETE TANIK OLMAYIZ

MUSTAFA DİNÇ: İNŞALLAH BUGÜN İHANETE TANIK OLMAYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç yaptığı açıklamada Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ı uyardı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç yaptığı açıklamada Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ı uyardı.

Haber: Durmuş Tuna
Belediye Başkanı Fatih Atay'ın mensubu olduğu CHP'den istifa edeceğini duyduğunu belirten Mustafa Dinç; "Kıymetli Aydın'lı hemşehrilerimiz. Bugün Fatih Atay’ın Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa edeceğini basından öğrenmiş bulunmaktayız.
CHP sayesinde milletvekilliği yapmış, belediye başkanlığı yapmış bir siyasetçi olarak Fatih Atay; umarız ki, bu basın açıklamasında kendisine bu görevleri yapmasına fırsat veren partimize, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ihanet etmez.
Umarız ki, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’na, Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımıza zarar vermeyi hedefleyen söylemlerde bulunmaz.
Umarız ki, Aydın'a kendisine güvenip oy veren bu vefakar Aydın halkına ihanet etmez.." dedi.

Mustafa Dinç açıklasında şu görüşlerine yer verdi; "Herkes çok iyi biliyor ki; bu istifa haberi doğru ise, altında yatan tek gerekçe Fatih Atay’ın tekrar belediye başkanı seçilemeyeceğini anlaması ve parti disiplin kuruluna sevkedilebileceğini tahmin etmesinden başka birşey değildir.
İnşallah şu iki şeyin geri alınamayacağını bilerek bu basın açıklamasını yapıyordur:
"Biri ağızdan çıkan söz, diğeri kaybedilen zamandır.
Bu ikisi geri alınamaz.
Hiçbir partilimiz ülkemizin kurucu partisi olan CUMHURİYET HALK PARTİSİ ve onun birimleri, temsilcileri aleyhine yapılan sözleri unutmaz ve affetmez.
Ayrıca Aydınlılar da kişisel hırsları için görevlerini ihmal ederek enerjisini karalama kampanyası yapmaya çalışanların sebep olduğu zaman kaybına müsaade etmez.
Bugün hepimizin tek hedefi olmalıdır o da AYDIN'a ve kadim AYDIN HALKI'na hizmet vermektir. Bunun aleyhine hareket eden hiç kimse inandırıcı olamaz.
İnşallah bugün bu ihanetlere tanık olmayız zira vakit yanlış söz etme, zaman kaybetme vakti değil, vakit şehrimiz için daha çok çalışma vaktidir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.