MUSTAFA DİNÇ: KISKANMALARI YENİ BİR ŞEY DEĞİL

MUSTAFA DİNÇ: KISKANMALARI YENİ BİR ŞEY DEĞİL

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa DİNÇ yazılı basın açıklaması yaptı

Dinç'in açıklaması şöyle:

Hani derler ya “insan bazen gerçekten hayret ediyor” diye… Hakikaten de öyle… Aydın Büyükşehir Belediyesi, yerel yönetim sisteminin bel kemiği muhtarlarla bir araya gelmiş, yaptıklarını ve yapacaklarını yüzlerce muhtarla paylaşıyor, birileri kıskançlıktan hasetten çatır çatır çatlıyor.

İnsan peki burada neye hayret ediyor? Öyle ya, yeni bir şey mi bu; AKP’nin, Büyükşehir Belediye Başkanımızın hizmetlerini, çalışmalarını kıskanması yeni bir şey mi? Elbette değil… Ancak yahu oy veren seçmenine ihanetle de olsa aldığınız belediyeler var.

Toplansanıza, aha işte bakın biz de şunu yaptık desenize. Hükümet olarak Aydın’da biz de şu işi bitirdik desenize. Yok değil mi?

Ağzınızı açıp kurabileceğiniz cümle yok. Ne yapalım? Ee Denizli’ye götürelim belki onlar iki kelam eder. Hakikaten, komiksiniz, hakikaten. İnsan bunu yaparken utanır, yüzü kızarır. Ben hükümet partisiyim, benim ilçe belediyelerim var, böyle bir şey yaparsam millet dalga geçer der.

Ancak sizde bunu diyecek basiret bile kalmamış. Ne bir icraatınız, ne de rezil olabilme ihtimalinizi düşünecek basiretiniz yok.

Milletin fukaralıktan inim inim inlemesinden belli. Başta mağlubiyetlerin abonesi Mustafa Savaş olmak üzere kendiniz zevk-i sefada, millet sonuna kadar sayenizde cefada. Bitecek, elbet bu da bitecek…

Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.