MUSTAFA SAVAŞ BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLUYOR

MUSTAFA SAVAŞ BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLUYOR

CHP Efeler ilçe Başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir basın açıklaması yaptı. Mersin açıklamasında, "Mustafa Savaş Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Oluyor" dedi.

CHP Efeler ilçe başkanı Mersin'in yazılı basın açıklaması şöyle:

Hiçbir şey bilmiyor… Bilmediği gibi bildiğini sanıyor… Kimden bahsettiğimi herhalde anlamışsınızdır; tabi ki AKP Aydın vekili Mustafa Savaş. Oysaki Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne sorsa, AKP meclis üyelerine sorsa, nasıl oluyor bu işler dese, onlar diyecik ki; “sayın vekili bu sınırdı, bu altyapıydı, onaylayan valilik, Çevre Şehircilik Bakanlığı, sen ne diyon” diyecekler. “güldürüyorsun kendine de bize de” diyecekler.

Tut sen ovanın göbeğine, tarım arazisine Devlet Hastanesi yapmaya karar ver, Emniyet Müdürlüğü yapmaya karar ver sonra hiç utanmadan Özlem Çerçioğlu’nu suçla. Aptiyi zaptiyi kaybettin sen artık.

Değerli vatandaşlar, bu hastanenin kanalizasyon boruları havadan mı geçecek, 3. şahısların arazilerinden hiç uygulama yapmadan mı geçecek? Milletin tapulu malına, öyle kafana göre tek bir çivi çakılır mı? Bakın ortada ya eşine az rastlanan bir bilgisizlik var, ya da zerre kadar iyi niyet barındırmayan türden bir kasıt.

Devletin 2 bakanlığı kavga ediyor; Çevre Şehircilik Bakanı’nın onayladığını, Tarım Bakanı onaylamıyor. Bizim Mustafa Savaş bir türlü bitiremedikleri hastane inşaatına kılıfı nerede bulacağını şaşırıyor. Aslında olan biten tam olarak bu!

Beceriksizlik tepelerinden akıyor bunların tepelerinden. 1 yılda una gelen zam %477 olmuş. Şekere gelen zam %394 olmuş dokundukları her şeyi mahvetmişler, başladıkları işleri bile bitirememişler, sonra cambaza bak cambaza öyle mi? Yemezler Mustafa Savaş, yemezler. Becerip bitiremediğinizi de biz bitireceğiz, tarumar ettiğiniz ülke ekonomisini de biz düzlüğe çıkaracağız. Sen git emeklilik planlarınla ilgilen.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.