Mustafa Savaş itiraf etmiştir ki; bu şehirde yapılan devlet hastanesinden milletin rahat hizmet almasını kendisi engellemiştir

Mustafa Savaş itiraf etmiştir ki; bu şehirde yapılan devlet hastanesinden milletin rahat hizmet almasını kendisi engellemiştir

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir basın açıklaması yaptı. Mersin açıklamasında,"Mustafa Savaş itiraf etmiştir ki; bu şehirde yapılan devlet hastanesinden milletin rahat hizmet almasını kendisi engellemiştir" dedi.

Mersin'in yazılı açıklaması şöyle:

Dün ifade etmiştim; Mustafa Savaş’ın takkesi düştü, meğer kafasında saç yokmuş demiştim. Şimdi araştırdıkça görüyorum ki; aslında işin içinde iş, daha doğrusu, Savaş Efendi’nin; yapılacak icraata köstek olduğu, ne pahasına olursa olsun engelleme girişimlerinin arkasındaki yegâne isim olduğu, Aydın Valiliği’ne, Çevre Şehircilik Bakanlığı’na, Sağlık Bakanlığı’na rağmen milleti mağdur etmekten çekinmediği dün kendi ifadeleri ile ortaya çıktı.

Ancak acaba o bölgede; anasından atasından miras kalmış 435 vatandaşımız, ailemiz acaba yasal üst sınır olan %45 yerine, arazilerinin %60’tan fazlasının, yani neredeyse tamamının AKP hükümeti tarafından gasp edercesine, hem de yalnızca Mustafa Savaş yüzünden ellerinden gitmek üzere olduğunun farkında mı?

Devletin kurumları yasaya uygun tüm hazırlıklarını yapacak, ama Mustafa Savaş böyle istiyor diye, benim Ayşe teyzemin, Mehmet kardeşimin ata yadigârı toprakları hiç olacak. Yok öyle yağma Mustafa Efendi. Ortada uygulama yok siz milletin tapulu mülkünden alt yapı götüreceksiniz. 400’den fazla aileyi mağdur edeceksiniz öyle mi? Buradan bu vatandaşlarımıza sesleniyorum, Mustafa Savaş’ın kibiri ve kıskançlığının, hasetinin sonucu olarak ata yadigârlarınıza size bile sormadan müdahale ediliyor, dönün sorun bu arkadaşa hayırdır hemşehrim diye.

Haa dün kaldığım yerden devam edeyim sevgili dostlarım; dün bu şehrin AKP’den milletvekili olduğunu iddia eden Mustafa Savaş itiraf etmiştir ki; bu şehirde yapılan devlet hastanesinden milletin rahat hizmet almasını kendisi engellemiştir. Hem de bunu bu şehrin valisine, müdürlüklerine, bu devletin çevre bakanına rağmen yapmıştır.

Şimdi en başta söylediğimiz yere dönelim; Mustafa Efendi, senin takke bu sefer hakikaten düştü kelin göründü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.