MUSTAFA SAVAŞ YİNE DOĞRULARI SÖYLEMİYOR

MUSTAFA SAVAŞ YİNE DOĞRULARI SÖYLEMİYOR

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin yazılı açıklama yaptı.

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'in yaptığı yazılı açıklama şöyle:

AKP Aydın milletvekili Mustafa Savaş’a anlatıyoruz anlatıyoruz ama sonuç hep “benim oğlum bina okur döner döner yine okur”

Milletin evine ocağına ateş düşmüş, kuru tencereye bakıyor, çorba kaynatacak mecali yok, bu saçlarını tarıyor.

Bak Mustafa Savaş; o hasetinle, kıskançlığınla bu şehirde yapılacak her işe kösteksin bunu anladık ama gel şu işin doğrusunu öğren artık, ya da çık işime gelmiyor kardeşim kabul etmek de konu kapansın. Şimdi yeniden tane tane daha yakın bir dille anlatıyorum iyi dinle;

1-Hastanenin yerini Aydın Büyükşehir Belediyesi değil, bizzat Sağlık Bakanlığı belirledi.

2-Bakanlıkça bu yer seçimi yapıldıktan sonra, tüm ilgili kurumların katılımıyla, Aydın Valiliği başkanlığında toplantılar yapıldı ve yol haritası belirlendi.

3-BU yol haritası uyarınca alınan kararları Çevre Şehircilik Bakanlığı onaylıyor, Tarım Bakanlığı onaylamıyor. Şimdi sen kendi iki bakanlığının kavgasının çamurunu hiç ama hiç büyükşehire sıçratmaya uğraşma, senin yüzüne yapışır o çamur.

4-Araştırdım baktım o bölgede işine yarayacak bir tane bile maden sahası yok, bende soruyorum o halde; maden de yokken senin bu bölgeye ilginin nedeni nedir?

O hastaneyi götürüp tarım arazilerinin tam da ortasına neden yapıyorsunuz? Bu bölgede senin ya da yakınlarının, partili arkadaşlarının ya da dostun arkadaşın müteahhitlerin arazisi var mı? Yok mu? Soruyorum.

Şuradan oraya götürsem terfi istasyonunu bulamazsın, ne altyapıdan ne projeden ne de belediyecilikten anlamazsın, ama doğruyu söyleyeni anlamazsın ya da işine gelmez söylemezsin. Hayırdır Mustafa Savaş? Anlat seversin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.