Nazilli'de 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali başlıyor

Nazilli'de 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali başlıyor

Nazilli’de 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali boyunca ünlü gazeteci, şair, yazar ve edebiyatçılar 10 gün boyunca sevenleri ile buluşurken, ilçede çeşitli sanatsal etkinlikler düzenlenecek.

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen 6.’inci Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali 27 Mart 2015 Cuma günü yapılacak olan açılış töreni ile başlayacak. 05 Nisan 2015 Pazar günü son bulacak Festival boyunca ünlü gazeteci, şair, yazar ve edebiyatçılar 10 gün boyunca sevenleri ile buluşurken, ilçede çeşitli sanatsal etkinlikler düzenlenecek.
Mahalli idarelerin en başta gelen görevlerinden biri olan sosyal belediyecilik görevini yerine getirmenin haklı gururunu yaşayarak bu yıl 6.’sı düzenlenen Kültür Sanat ve Edebiyat Festival programında kendi alanlarında 28 ünlü gazeteci, sanatçı, yazar, şair, televizyon programcısı yaşam koçu, sosyolog, tarih ve siyaset bilimci ile edebiyatçıları konuk edecek olan Nazilli Belediyesi ayrıca yerel yazar ve şairlerinde halkla buluşmasını sağlayacak.
27 Mart 2015 Cuma günü saat 14.30 da Nazilli Belediyesi önünde Festival Açılış programı yapılmasının ardından 16.00 ‘da Şair, Yazar, TV Programcısı Serdar Tuncer, 18.00’de Klinik Psikolog Yardımcı Doç Dr. Mehmet Şakiroğlu ve 20.00’de Şair Cemal Safi meraklıları ve sevenleri ile buluşacak. Bu yıl 6.’incisi düzenlenen Kültür Sanat ve Edebiyat Festivaline Cemal Safi, Mehmet Şakiroğlu, Serdar Tuncer, Banu Avar, Sinan Meydan, Kahraman Tazeoğlu, Esin Çelebi Bayru, Şenay Yangel, Mim Kemal Öke, Onur Yeşilçavdar, Doğan Kaya, Yümni Sezen, Erdoğan Çınar, Talha Uğurluel, Adem Güneş, Hakan Mengüç, Özcan Yeniçeri, Ataol Behramoğlu, Haluk Çetin, Okay Tiryakioğlu, Hanım Halilova, Sinan Akyüz, Nuri Pakdil, Arif Ay, Faruk Dilaver, Sinan Yağmur, Sabiha Paktuna, Niyazi Gedik ve Bülent Gardiyanoğlu katılacaklar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.