NAZİLLİ’DE MİLLET İTTİFAKI’NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

NAZİLLİ’DE MİLLET İTTİFAKI’NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Nazilli’de Millet İttifakı bileşenleri 28 Mayıs seçimlerine yönelik gerçekleştirdiği saha çalışmaları çerçevesinde ziyaret ettiği Bayırdır, Işıklar ve Bağcıllı mahallelerinde davul zurna ile karşılandı.

Nazilli’de Millet İttifakı bileşenleri 28 Mayıs seçimlerine yönelik gerçekleştirdiği saha çalışmaları çerçevesinde ziyaret ettiği Bayırdır, Işıklar ve Bağcıllı mahallelerinde davul zurna ile karşılandı. Meşalelerin yandığı coşkulu karşılamanın ardından Bayırdır, Işıklar ve Bağcıllı halkı Millet İttifakı temsilcilerini bağrına bastı.

Nazilli’de, 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylamasına yönelik seçim çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Örgütü, saha çalışmaları kapsamında Millet İttifakı temsilcileriyle birlikte Nazilli’de CHP’nin kalesi olarak bilinen Bayındır, Işıklar ve Bağcıllı mahallerine çıkarma yaptı. Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanı Vahap Kırca, DEVA Partisi Nazilli İlçe Başkanı Mehmet Yaşar Öztekin, Demokrat Parti ilçe temsilcileri, CHP Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Semra Uysal, CHP’li Meclis Üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları yöneticileri ve 28. Dönem Milletvekili adaylarından Gamze Yolcu Metin katıldı.

Mahalle sakinlerinin Türk bayraklarıyla karşıladığı Millet İttifakı temsilcileri yoğun ilgi gördü. Ziyaretlere çok sayıda kadın ve gencin katılım sağlaması dikkatlerden kaçmadı. Havai fişeklerin atıldığı ve meşalelerin yandığı gecede sık sık ‘Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu’ sloganları atıldı.

Vatandaşları 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçime davet eden CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, “İki gün sonra çok önemli seçim var arkadaşlar. Nazilli halkı 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da sandıklara giderek üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaktır. Ben halkımıza, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı olan genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiği destekten dolayı teşekkür ediyor, Pazar günü herkesi oy kullanmaya davet ediyorum” dedi.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ise yaptığı konuşmada, “Bizler birlik, beraberlik ve kardeşlik diyoruz. Birleşe birleşe kazanacağız diyoruz. Millet İttifakı olarak bir araya geldik, hepinizden 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermenizi istiyorum” dedi.

28 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda Suriyelilerin 1 yıl içinde geri gönderileceğini söyleyen Bülbül, “Bu sorunu da biz çözeceğiz. Ülkemizdeki milyonlarca Suriyeli ve Afgan mülteciyi geri göndereceğiz. Biz projelerimizle geliyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’nda Beydağ Nazilli yolunu biz yapacağız. O yolu genişleteceğiz ve ticari yol haline getireceğiz. Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’nda çiftçi hakkını alacak, gençler hakkını alacak. Emeklilerimize bayramda asgari ücret kadar ikramiye verilecek. Kurban bayramı öncesi tüm emeklilerin hesabına 15 bin lira yatacak” ifadelerini kullandı.

Süleyman Bülbül’ün konuşması sırasında sık sık “Halkın umudu Kılıçdaroğlu” ve “Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu” sloganları atıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.