NE VATANDAŞLA NE DE VATANDAŞIN DERDİYLE İLGİLENMEYEN BİR AKP İL BAŞKANI VAR

NE VATANDAŞLA NE DE VATANDAŞIN DERDİYLE İLGİLENMEYEN BİR AKP İL BAŞKANI VAR

CHP Efeler ilçe balkanı Polat Bora Mersin yazılı bir açıklama yaptı.

Mersin'in açıklaması şöyle:

Aydınımızda tüm Türkiye’de olduğu gibi çalışmayan bir AKP iktidarı ve tabiki de ne vatandaşla ne de vatandaşın derdiyle ilgilenmeyen bir AKP il başkanı var.

Milletin kuru pilava yapacağı pirince %130 zam gelmiş, tuvalet kâğıdı bile %100 zamlanmış, millet evine 5’er kiloluk kömürü zor alır hale gelmiş, aç tavuk misali bu beyefendi seçimleri alacağız diyor. Sen bu seçimleri artık rüyanda bile alamazsın Ömer Özmen milletin aklıyla alay mı ediyorsun.

Elli kere anlattık bir türlü aklına girmiyor, bu şehrin yerel dinamikleri kurulları oybirliğiyle kararlar alıyor; valisi, çevre bakanı onaylıyor, bu yolun yapılması zora girsin diye senin tarım bakanın onaylamıyor dedik. Hala bık bık bık aynı teraneyi tekrar ediyorsun. Anlamıyorsan dön Bakanlığa sor, Çevre İl Müdürü’ne sor, o kurullarda olan DSİ’ye sor. Sor da sor. Usanma anlayana kadar sor, elbet eninde sonunda anlarsın.

Sizin ucuz siyaset döneminiz bitti artık, bu masalları millet yemiyor artık. Bu millet iş istiyor, icraat istiyor, düzgün bir ekonomi istiyor. Mahvettiğiniz, tarumar ettiğiniz ekonomimizin ancak sizler iktidardan giderseniz çözüleceğini biliyor.

Daha ötesi neyi biliyor, biliyor musun Ömer Özmen? Sizin yüzünüzden nuru, bereketi kaçan memleketimize, sandıkta yenildiğiniz gün yani 4 ay sonra rahmet yağacağını, bereket yağacağını biliyor. Senin derdin vekil olmak, kendini kurtarmak, millet senin neyine… Ama o hevesin dahi kursağında kalacak bu millet AKP’ye bütün bu beceriksizliklerin hesabını tek tek sandıkta soracak. Millette ettiklerinizi biçeceğiniz amel defterinizi sandık günü açacak hiç endişe etmeyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.