OLAYLARIN ADAMI İSMAİL ÖZER’DEN, AYDINLI GAZETECİYE SÖZLÜ TACİZ

OLAYLARIN ADAMI İSMAİL ÖZER’DEN, AYDINLI GAZETECİYE SÖZLÜ TACİZ

Çiftçi kuruluşu Söke Tariş Pamuk Kooperatifinin ne ve Kooperatif Ortaklarının işlerine yoğunlaşmak yerine skandallarıyla, küfürleriyle, hakaretleriyle gündem olan İsmail Özer’in, Aydınlı Gazeteci Erman Çetin’i sözle taciz ettiği ortaya çıktı

ÖZER’DEN GAZETECİYE SÖZLÜ TACİZ HAKARET
Aydınpost Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve yazarı Erman Çetin geçtiğimiz aylarda Söke’de yaşanan bir iddiayı gazetesinde manşete taşımıştı. İsmail Özer'e etek giydirildiğine dair Söke kamuoyunda dolaşan iddiaları gazetede manşete taşıyan Erman Çetin’in taciz edildiği öğrenildi.
ETEK GİYDİ HABERİNDEN RAHATSIZ OLMUŞ

Söke'de dilden dile dolaşan iddianın haber yapılmasından rahatsız olan İsmail Özer, Aydın’da bulunan bir mekanda gördüğü Erman Çetin’i misafirlerinin yanında sözle taciz ederek hakaret ettiği ortaya çıktı.

ARAYA GAZETECİ MURAT TAN GİRMİŞ

Aydınlı başka bir gazeteci olan Murat Tan’ında
şahit olduğu olayda Erman Çetin’e karşı sözle tacizde bulunan ve fiziki müdahalede bulunmak isteyen İsmail Özer'in alkollü olduğu ve taşkınlık yapmasının önlediği belirtildi.

ERMAN ÇETİN “ OLAY AYDINDA YAŞANDI DOĞRU”

Olayın doğruluğunu öğrenmek için kendisine ulaştığımız Erman Çetin, yaşanan sözle taciz iddiasını doğruladı. Çetin yaptığı açıklamada, Aydın’da bir mekanda İsmail Özer ile karşılaktıklarını, kendisine dik dik bakarak bir şeyler mırıldandığını ve daha sonra sesini yükselterek masaya doğru hareketler içerisinde bulunduğunu sırada kendisinin de masadan kalkarak tepki vermek üzereyken araya başka bir gazeteci arkadaşın girerek tatsız olayların yaşanmasını engellediği söyledi.

MURAT TAN “ SON DERECE YAKIŞIKSIZ BİR HAREKET”
Çetin yaptığı açıklamada, "daha sonra İsmail Özer’i mekandan uğurlayan gazeteci arkadaşım Murat Tan’ da 'İsmail Özer’i defalarca uyarmama rağmen tu tip taşkınlık hareketlerini yapıyor. Malesef çok yanlış bir hareketti. Ben de içinde bulunduğum bu durumdan dolayı özür diliyorum' diyerek konuyu kapatmaya çalıştığını ifade etti" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.