ÖMER YILDIZ YETKİSİZ YETKİLİYMİŞ

ÖMER YILDIZ YETKİSİZ YETKİLİYMİŞ

Söke Tariş 131 Nolu Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, kendi Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yıldız’ı yetkisiz yetkili olarak tanımladı.

Özer ayrıca Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız ile Söke Tariş Pamuk Kooperatifi adına görüşme yapılmasının doğru olmadığını belirtti.

Eski Söke Tariş Pamuk Kooperatifi alanında bulunan atıkların kaldırılması için vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediyesi Hafriyat Şubesine şikayette bulunmuşlar ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli şikayetçi vatandaşlarla bir araya gelmişti. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Akkentli, eski Söke Tariş Pamuk Kooperatifi alanında bulunan atıkların bertaraf edilmesi için Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yıldız’ı aramış ve akabinde çalışmalar başlamıştı.

İki kurumun ortak çalışmasından rahatsız olan Başkan İsmail Özer, kendi Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yıldız hakkında açıklama yaptı.
Açıklamasında; “Eski Tariş alanında bulunan atıkların temizlenmesine ilişkin hiçbir yetkisi olmayan ya da sorumluluğu bulunmayan kişilerle Tariş adına hareket edilmesi doğru değildir” ifadeleri kullandı.

Çevre ve görüntü kirliliğinin sonlandırılması için atılan adımdan rahatsız olan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yıldız hakkında yapmış olduğu açıklama tepkiyle karşılanan Özer davranışıyla şaşkınlık yarattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.