ÖZCAN “ ZAM ÜSTÜNE ZAM BORÇ ÜSTÜNE BORÇ”

ÖZCAN “ ZAM ÜSTÜNE ZAM BORÇ ÜSTÜNE BORÇ”

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan yaptığı yazılı basın açıklamasında, "AKP iktidarında vatandaşın Türkiye’si kan ağlıyor. Ak parti Aydın Milletvekillerinden vatandaşın sesini duyan yok." dedi

CHP Söke ilçe başkanı Özcan şunları kaydetti:

AKP iktidarında vatandaşın Türkiye’si kan ağlıyor. Ak parti Aydın Milletvekillerinden vatandaşın sesini duyan yok.

Vatandaş Elektrik faturasını ödeyemedim diyor duyan yok doğalgaza da zam gelmiş diyor duyan yok. Akaryakıta seçimden bu güne %115 zam geldi çiftçinin, şoför esnafının sesini duyan yok. Markete gidildiğinde Bugün de et alamadık, peynir alamadık, süt bile alamadık, bu ayı nasıl çıkaracağız diyor bu feryadı duyan yok. Bebek bezlerine gelen zamların, tuvalet kağıdındaki fiyat artışının, yağın, çayın, pirincin, soğanın günaşırı zamlanmasının sebebi anlatacak muhatap yok. Çocuğunu okula aç göndermek zorunda kalan ailelerin, tenceresini kaynatamayan kadınların çaresizliğini gören yok. Ak partili Aydın Milletvekilleri size söylüyorum. Vatandaşımız bu muameleyi asla hak etmedi.

Vatandaşın derdi ile ilgilenmek yerine sürekli algı ile gündem değiştirmek istiyorsunuz. Özlem Çerçioğlu fobisi o kadar sizleri korkutmuş ki her gün hakkında konuşunca korkunuzdan sıyrılacağınızı düşünüyorsunuz. Korkunun ecele faydası yok kaybetmeye mahkûmsunuz. 3. Defa sandığa gömülmeyi bekleyen Mustafa Savaş abiniz memleketin sorunlarında hiç bahsetmiyor. Ürününü dalından toplamayan çiftçiden de zam üstüne zam gelen ürüne erişemeyen tüketiciden de bihaber! İşsiz gençlerin sürüklendiği depresyon görmüyor. Yoksulluk nedeniyle yıkılan yuvalardan yükselen feryat duymuyor. Açlıktan midesi guruldayan işçinin, emeklinin isyanı görmüyor. Vatandaşın Türkiye’si ise yangın yeri. Zam üstüne zam, vergi üstüne vergi, borç üstüne borç.

Ali Kemal Özcan

CHP Söke İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.