ÖZCAN'IN FİNANS SAĞLADIĞI GAZETE PATLADI

ÖZCAN'IN FİNANS SAĞLADIĞI GAZETE PATLADI

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın finans sağladığı Manşet Gazetesi'nin bir haberi daha elinde patladı.

Gerçek Gazetesi/Durmuş Tuna
Aydın'da yayın yapan ve yalan, iftira, karalama içerikli haberlerin merkezi olarak bilinen Manşet Gazetesi bir kez daha rezil oldu.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın finans sağladığı Manşet Gazetesi, Aydın Büyükşehir Belediyesini karalamak isterken iftiracı durumuna düştü.

"MANŞET GAZETESİ'NİN HABERİ DOĞRU DEĞİL"
Karacasu İlçesi Mustafa Kemal Caddesi üzerindeki esnafın açtığı tezgahlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından kaldırılmaya çalışılmadığı anlaşıldı. Karacasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sefa Töz, Manşet Gazetesi tarafından yapılan haberin gerçek olmadığını açıkladı.

SEFA TÖZ; "ÖZLEM BAŞKANIN TALİMATI ÜCRET ALINMAYACAĞI YÖNÜNDE"
Sefa Töz yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi Zabıtaları geldiler ve dediler ki, 'Büyükşehir’in yerinde olan pazarcılardan, panayıra gelen esnaflardan ücret alınmayacak. Özlem Başkanın talimatı ücret almayacağı yönünde. Zabıtaların; diğer belediyeden, Karacasu Belediyesi'nden gelirler ve ücret talep ederlerse de ücreti ödemeyin' dediklerini, uyardıklarını duydum. Büyükşehir'e ait olan yerlerde ücret alınmayacağının bilgisini bana verdiler. Esnaf Odası Başkanı olduğum için yapılan haberin yanlış olduğunu dile getirmek istedim. Özlem Başkan her zamanki gibi esnafın yanında oldu teşekkür ederiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.