ÖZDERİCİOĞLU: KABUL ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL

ÖZDERİCİOĞLU: KABUL ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL

Söke Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Özdericioğlu, Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer'in Borsa Yönetimini hedef alarak yaptığı ahlaksızca küfürlü paylaşımlar nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.

Gerçek Gazetesi/Durmuş Tuna
Söke Tariş Pamuk Kooperatifinin küfürbaz Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer'in, Kooperatif çalışanı Hüseyin Akan'a ait Facebook hesabından yapılan ahlaksızca paylaşımların kendisi tarafından yapıldığını itiraf ettiği ses kaydı YouTube düşünce Söke'de yer yerinden oynadı.

TEPKİ ÇEKTİ
Söke Ticaret Borsası ve Borsa Yöneticilerinin hedef alındığı Söke Tariş Pamuk Kooperatifi çalışanı Hüseyin Akan paylaşımlarında, "p..ç borsası, i...ler, b..ynuzlular" şeklinde hakaretlerin yanısıra "o... çocukları" imasında bulunulan fotoğraf paylaşımı yapıldığı görüldü.
İsmail Özer'in YouTube düşen ses kaydında, "Hüseyin Akan benim, gelin beni bulun. Hüseyin Akan'ı arıyormuşsunuz, Hüseyin Akan'ı aramayın gelin beni bulun. Hüseyin Akan benim. Ben attım mesajları" şeklindeki itirafı üzerine Söke Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri yasal süreç başlatılmasına karar verdiler.

24092022-yarumlari-4.jpg


ÖZDERİCİOĞLU: ÇOK ÜZÜCÜ BİR DURUM
İki kardeş çiftçi kuruluşu olan Söke Tariş Pamuk Kooperatifi ile Söke Ticaret Borsasını ahlaksızca küfürlü paylaşımlar nedeniyle karşı karşıya getiren İsmail Özer'e ve Kooperatif çalışanı Hüseyin Akan'a dava açıldığı öğrenildi. Söke Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Özdericioğlu yaptığı açıklamada çok üzgün olduklarını belirterek, "Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel ile görüştüm. Hakaret ve küfürlü Facebook paylaşımları çok çirkin. Sorumlular hakkında hukuki süreç başlatılacak. Söke'de bugüne kadar yaşanmayan bir durum ve çok üzüldük. Çok yakışıksız bir durum. Bu şekilde hakaret ve küfürleri kabul etmemiz mümkün değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.