ÖZLEM ÇERÇİOĞLU RAKİPSİZ VE ALTERNATİFSİZ

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU RAKİPSİZ VE ALTERNATİFSİZ

Aydın'da ilçelere göre büyükşehir belediye başkan adaylarının aldığı oy oranları belli oldu.

Aydın'da ilçelere göre büyükşehir belediye başkan adaylarının aldığı oy oranları belli oldu.
31 Mart yerel seçimlerinde %50.53 oy alarak tekrar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu, rakibi Mustafa Savaş'a fark attı.
2014 ve 2019 mahalli yerel seçimlerini de kazanan Cumhuriyet Halk Partisi adayı Özlem Çerçioğlu'nun, AK Parti adayı Mustafa Savaş'a Aydın'ın 15 ilçesinde üstünlük sağladığı, sadece iki ilçede baş baş oldukları görüldü.
2024 mahalli yerel seçimlerinde %50.53 oy oranına sahip olan Özlem Çerçioğlu, %36.72 oy oranına sahip Mustafa Savaş'a %13.81 fark attı.
Özlem Çerçioğlu büyükşehir belediye başkanı olarak girdiği 3 seçimi de kazanırken, AK Parti adayı Mustafa Savaş'a toplamda 260.000 oy fark attığı görüldü.
Türkiye'nin en başarılı büyükşehir belediye başkanı unvanına sahip Özlem Çerçioğlu'nun tüm ilçelerdeki üstünlüğü, sosyal belediyeciliği en iyi şekilde uygulamasından kaynaklanıyor. 2009 mahalli yerel seçimlerinde Aydın Belediye Başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu 15 yıllık görev süresince ilklere imza attı ve yönetimindeki Aydın büyükşehir belediyesi örnek belediye oldu. Alternatifsiz ve rakipsiz Özlem Çerçioğlu, halk odaklı projeleriyle dikkat çekti.
Aydın halkının teveccühünü bir kez daha kazan Başkan Çerçioğlu herkesin başkanı olma özelliğini koruyor.

Aydın'ın ilçelerinde oy oranları şöyle oldu:

9599219a-8dc5-4c8b-aa71-487ca56cd1eb.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.