ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NUN DÜRÜSTLÜĞÜNDEN AYDIN HALKININ ŞÜPHESİ YOK

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NUN DÜRÜSTLÜĞÜNDEN AYDIN HALKININ ŞÜPHESİ YOK

Geçtiğimiz gün dengesiz yayın denilince akla gelen arkadaş, bu sefer karşısına “emekli bürokrat” diye garip bir etiketle gezen vatandaşı almış, karşılıklı kapalı alanda kısa pas yapıyorlar.

Geçtiğimiz gün dengesiz yayın denilince akla gelen arkadaş, bu sefer karşısına “emekli bürokrat” diye garip bir etiketle gezen vatandaşı almış, karşılıklı kapalı alanda kısa pas yapıyorlar.
Çanak sorular, çanak cevaplar, manipülasyonlar, iftiralar, iftiralar…
Eski bürokrat diyor ki; “ben bu Karaarslan’ın olduğu konulara dilekçe verdim”.
Madem özel ilgi alanın bu adam; Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Düzce Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi, Eyüp Belediyesi gibi onlarca kuruma, belediyeye yaptığı işlere niye dilekçe vermiyorsun? Yemiyor mu?
AKP’li olunca kurum korkuyor musun? hayırdır!
Seçim geçmiş, siyasilerin isimlerini karıştırarak, resmen Aydın Adliyesi’ne baskı kurmaya, Aydın Adliyesi’nde görevli hâkim, savcılara ayar vermeye çalışıyorsunuz öyle mi? Yemezler…
O kadar basit değil o işler. Memlekette hukuk var, kanun var, nizam var… Sizin üç beş cümlenizle kimse boyunduruğunuz altına girmez.
Hoş, ekibinizin en eğitimli üyesi Seyhan’ın dosyalardan ilave dilekçeleri çıkmaya başlamış!
Hangi eğitim ve uzmanlığıyla hukuk mütalaaları yazıyor, dilekçeler veriyor; hiçbir dosyada dahli olmamasına karşın kendince Büyükşehir Belediye Başkanını dosyalara sokmaya uğraşıyor, adeta kumpas kuruyor, yargının işleyiş mekanizmasına kendince yön vermeye çalışıyor ve orası da gerçekten ilginç mi ilginç…
Bu konuda Özlem Çerçioğlu’nun avukatına telefon açtım ve bilgi aldım. Aldığım bilgiler "off the record" dediği için burada yazamıyorum ama gerekirse onun ağzından yazacağıma emin olun ancak şunu söyleyeyim, duyduklarım yenilir yutulur cinsten değil ve şimdilik bu kadarını söyleyeyim.
Sözün özü; siyasi manipülasyon çabalarınızla, 2,5 gramlık özgül ağırlığınızla Aydın Adliyesi dolmuşa binmez…
Bütün bu kumpasların nedeni, yerel seçim öncesi Özlem Çerçioğlu’nu devre dışı bırakmayı mı hedefliyor? sormadan edemiyoruz! ama çabalar boşa.
Özlem Çerçioğlu’nun dürüstlüğünden Aydın halkının hiçbir şüphesi yok, siz Aydın’a hizmet etmeye bakın, seçimde sonuç belli. %60-40 kaybediyorsunuz yine yeniden.
Hatta bu ülkenin temiz yargı mensuplarına ettiğiniz o küfürlerle, galiz hakaretlerle o dolmuşa sizi bindiriverirler; siz siz olun dikkat edin!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum