Parti binası basıp, sinkaflı sözler söyleyip, fiziki saldırıda bulunmuştur

Parti binası basıp, sinkaflı sözler söyleyip, fiziki saldırıda bulunmuştur

CHP Aydın il gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı bir basın açıklaması yaptı.

CHP'li başkan Dinç'in açıklaması şöyle:

Değerli Basın Mensupları

Manşet Aydın isimli bir gazete yine algı ve yanlış bilgilerle dolu bir haber yapmış. CHP İncirliova Gençlik Kolları örgütümüzün toplu istifa ettiğini uydurmuş.

Buradan tüm kamuoyuna duyuralım CHP İncirliova Gençlik Kolları Başkanımız Velican Köylü ve yönetim kurulu görevine devam etmektedir. Ancak son günlerde yaşanılan hadiseler açıklama yapmayı zorunlu kılmıştır.

Herkesin bildiği üzere İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya İyi Parti Belediye Başkanı olarak seçilmiş ve bugüne kadar İyi Parti çatısı altında görev yapmıştır. Fakat işin tuhaf olan kısmı İyi Parti üyesi olan Kaya, CHP Mahalle Delege seçimlerine karışmak, müdahale etmek gibi kabul edilemez işlere girişmiştir. Bunlarla yetinmeyip CHP İlçe binasını basıp Partililerimize sinkaflı sözler söylemiş, fiziksel saldırıda bulunmuştur. Kendisini bu yaptıklarından ötürü bir kez daha kınıyorum.

Bu sürecin sonunda CHP Delege Seçimlerimizi yönlendiremeyen İyi Parti’li Aytekin Kaya küstüm oynamıyorum edasıyla İyi Parti’den istifa etmiştir. Bugün ise AKP saflarına katılmış ve hemen ortama uyum sağlayıp adaletsiz uygulamalar ortaya koymaya başlamıştır.

Bundan sonra olanları ise Aydın ve İncirliova Kamuoyunun vicdanına anlatmak istiyorum. İlk iş olarak Yerel seçimlerde kendisi Belediye Başkanı olsun diye gece gündüz çalışan, CHP’li gençlere mobbing ve baskı uygulamaya başlamıştır. Geçtiğimiz günlerde İncirliova Gençlik Kolu Başkanımız Velican Köylü ve birçok CHP’li arkadaşımızı temizlik işlerine mobbing amaçlı sürgünle görevlendirmiştir. Yine 2 gün önce İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcım olan Volkan Aytekin’i makamına çağırarak Partiden istifa etmesi için baskı uygulamış ve yine görev yerini değiştirmiştir.

Eyy Aytekin Kaya
Bu gençler, bu çocuklar sen belediye başkanı ol diye gece gündüz çalıştılar. Her zaman işlerine dört elle sarıldılar. Sen ise etik dışı siyasi hesapların uğruna CHP’li gençlere mobbing, baskı, sürgün, tehdit hatta işten atmak gibi bir tavrı reva görüyorsun.

Unutma Aytekin Kaya
Biz Partili Gençlerimizin her zaman yanındayız. Senin mobbingine, baskılarına karşı her zaman bu gençlerin yanında olacağız. Emekçilerin, alınteri ile evine ekmek götüren bu insanların hakkını sana yedirmeyeceğiz. Tek bir gencimize bunu reva görmene müsaade etmeyeceğiz.

Hukukçu kimliğimle de belirtmek istiyorum. Yapacağın her türlü mobbing, baskı, tehdit, sürgün veya işten çıkarmak gibi durumlar karşısında Cumhuriyet Halk Parti’li her genç arkadaşımla birlikte bu meselenin hukuken takipçisi olacağız. Hiçbir arkadaşımızı sindirmeye gücünüz yetmeyecek. Hukuk çerçevesinde bu işlerin her türlü takipçisi olacağız.

Son olarak sen belediye başkanı ol diye çalışan CHP’li genç arkadaşlarım da, İncirliova Halkı da sana hakkını helal etmeyecek. Bir daha bu makamı rüyanda dahi göremeyeceksin. Yerel seçimde görüşürüz.

Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.