PAZARCI İSYAN ETTİ: AKP’LİLER 2 BİN 500 TL İLE GEÇİNSİN!

PAZARCI İSYAN ETTİ: AKP’LİLER 2 BİN 500 TL İLE GEÇİNSİN!

CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Karabük’te semt pazarını gezdi. Pazar esnafının derdini dileyen Bülbül’e bir kadın “AKP’lilere sorun 2 bin 500 TL ile onlara geçinebilir miymiş? Bir seferlik onlar bizim gibi geçinsin"dedi

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, parti görevlendirmesi kapsamında Karabük’e gitti. Esnafı dolaşan, yurttaşların sorunlarını dinleyen Bülbül, semt pazarında da pazarcı esnafı ile görüştü. Satış yapan bir kadın Bülbül’e dert yandı. AKP’liler 2 bin 500 TL’ye geçinebilir mi?” diye soran kadın şunları söyledi:

“Meclis’te lütfen söyleyin emekliye verdikleri 2 bin 500 TL ile onlar geçinebiliyor muymuş? AK Partililere sorun bakalım nasıl geçinebilecekler? Bir kilo şeker kaç para, bir kilo yağ kaç para, bir çuval un kaç para lütfen sorun onlara onlar geçinebilir mi? Hadi bir seferlik onlar 2 bin 500 TL ile geçinsin biz de onlar gibi geçinelim bakalım oluyor mu?”

CANIMIZDAN BEZDİRDİLER

Başka bir esnaf ise “Hayat çok pahalı çok. Canımızdan bezdirdiler. Fiyatlar yükseldi, alım gücü çok zayıfladı. Millet gelip bakıyor ama alamıyor. Önceden alım iki katıydı ama şimdi yarı yarıya düştü.” dedi.

KAZANDIĞIMIZ POŞETE VE MAZOTA GİDİYOR

Poşet ve akaryakıt fiyatlarına isyan eden bir başka pazar esnafı, “Geçen yıl poşetin kilosu 8-10 liraydı. Bu sene 40 lira oldu. 350 liralık mazotla depoyu dolduruyorduk şimdi 1.500 liraya dolduruyoruz. Kazandığımız mazota, poşete gidiyor. Hatta kazandığımız yetmiyor. Allah hepimize kolaylık versin” diyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.