'REFAH DOLU BİR TÜRKİYE SÖZÜ VERİYORUZ'

'REFAH DOLU BİR TÜRKİYE SÖZÜ VERİYORUZ'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, Aydın'ın Efeler ilçesinde kurulan "Bit Pazarı"nı ziyaret etti. Dinç bu pazardan kullanılmış giysileri satın alan vatandaşların çaresizliğine ses oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, Aydın'ın Efeler ilçesinde kurulan "Bit Pazarı"nı ziyaret etti. Bu pazardan kullanılmış giysileri satın alan vatandaşların çaresizliğine ses olan Dinç, "Bildiğiniz gibi bit pazarları kullanılmış eşyaların satıldığı pazarlardır. Vatandaşlarımız akın akın pazarı doldurmuş durumda. Birkaç gün önce asgari ücret açıklandı. Bu kadar yüksek enflasyonun olduğu, her şeye bu kadar çok zammın olduğu bir ortamda ayın sonunu getiremiyorlar" dedi.

"Bit Pazarı"nın tıklım tıklım dolu olduğunu hatırlatan Dinç, "Milletimizi ekonomik darboğaza sürükleyen AK Parti iktidarıdır. Milletimizin alım gücünü düşüren AK Parti iktidarıdır. Buradan bütün milletimize sesleniyoruz. Sizi bu ekonomik darboğaza sürükleyen, bu yoksulluğa, bu sefalete sürükleyen AK Parti iktidarıdır" ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki seçimde Millet İttifakı'na destek isteyen Dinç, "Bizler CHP olarak sizlere söz veriyoruz. Sizlerin refah dolu bir Türkiye'de yaşayabileceği, alım gücünüzün daha yüksek olacağı bir Türkiye'yi, ekonomik sıkıntıların son bulacağı bir Türkiye'yi, hiç kimsenin karnı aç yatağa girmeyeceği, hiç kimsenin soğuktan üşümeyeceği, ayın sonunu nasıl getiririm telaşının yaşanmayacağı, umut ve refah dolu bir Türkiye'yi CHP olarak yaratacağımızın sözünü veriyoruz. Gelin ilk sandıkta bizlere destek olun ve yoksulluğun iktidarını gönderelim, Millet'in iktidarını hep birlikte kuralım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.