SAATÇI: "İL BAŞKANLIĞINA ADAYIM"

SAATÇI: "İL BAŞKANLIĞINA ADAYIM"

CHP Aydın il başkanı Hikmet Saatçı yapılacak olan olağan kongrede aday olacağını açıkladı.

Saatçı adaylık açıklamasında şunları söyledi.

Umudun yanında, altı okun yolunda yarınlar bizim olacak diyerek çıktığımız bu yolculukta CHP Aydın İl Başkan adaylığı açıklama toplantımıza teşriflerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum.
Mücadelesini; halkın omuzlarında birikmiş tüm haklar için adayan, haksızlığın karşısında ve umudun yanında dimdik duran, milyonların kalbinde yarınlara dair var olan heyecanın en büyük ve yegâne sebebi CHP çatısı altında yeni bir yolculuğa çıkıyoruz.
Zor bir seçim sürecini kentimizde tüm algı, iftira, baskı ve sahte montaj videolarına rağmen yüzde 60 gibi bir oy alarak ve vekil sayımızı 3’ten 4’e çıkartarak tamamladık. Bu başarı; en genç üyemizden en yaşlı üyemize kadar çalışmalar yapan tüm örgütümüzün, kentimizin en doğusundan en batısına kadar emek emek ilmek ilmek işlenerek, İlçe Başkanlarımız nezdinde tüm ilçe kademelerimizin çalışmaları ile sağlandı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin ışığında yarınlara emin adımlarla yürüdüğümüz bu yolda AKP iktidarının yarattığı zulüm ve baskı rejimine karşı şartlar ne olursa olsun asla boyun eğmeyeceğiz.
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde İlçe kongrelerimiz de belirttiğimiz gibi hedefimiz tek, yolumuz net. Aydın halkının teveccühü ile 17 ilçede seçimleri kazanacak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nu ise yüzde 70 oyla yeniden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı yapmaktır.
Sözlerimi tamamlarken bir kez daha altını çizerek belirtmek isterim ki; Cumhuriyet Halk Partisi sarsılmaz, yıkılmaz ve zapt edilmez bir kaledir. Cumhuriyet Halk Partisi bu kadim halkımızın vazgeçilmez umudu, yarınlarımızın teminatıdır. 100 yıllık koca çınarın bir parçası olmaktan onur ve gurur duyuyorum.
Bu vesile ile sizlerin teşrifleriyle bizleri onurlandırdığınız bugünde CHP Aydın 38. Olağan İl kongremiz için Aydın İl Başkanlığı adaylığımı açıklıyor; kentimiz ve partimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.
İlginiz ve katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.