SAATÇI: SAVAŞ'IN YEREL SEÇİMLER İÇİN HAYALLERİ VAR BİLİYORUZ

SAATÇI: SAVAŞ'IN YEREL SEÇİMLER İÇİN HAYALLERİ VAR BİLİYORUZ

Cumhuriyet Halk partisi Aydın il başkanı Hikmet saatçi yazılı bir basın açıklaması yaptı

Saatçı şunları kaydetti:

Söyledim, her gün vatandaşımızın dertlerini, sorunlarını konuşacağız. İktidarın sahte gündemlerine halkımızın gerçek gündemini yenik düşürmeyeceğiz.

İşçiye, emekliye ve memura verilen zamlar kontrol edilemeyen ekonomi politikası sayesinde buhar oldu. Yapılan açıklamaya göre göre ise temmuz ve ağustos enflasyon oranları ile maaşlar ortalama 2.300 TL civarı eridi. Kaderine terk edilen, her gün çaresizliği artarak devam eden halkımızın kış önü nasıl geçim sağlayacağı düşüncesi ise can sıkmaya devam ediyor.

Akaryakıta gelen zamlar durdurulamıyor. Nakliye ücretlerinin gıdadan giyime bütün sektörlerde yaşanan artan fahiş fiyatlara etkisi göz önünde iken iktidarın çözüm önerisi ne yazık ki yine yok. Artan girdi maliyetleri, yaşanan ekonomik buhranın ülkemizde ki her sektörü derinden etkilediği bu dönem de çiftçimizden, emeklimize, emeklimizden emekçimize hiç bir kesim mutlu değil.

Zam yağmuru milletimizin tepesine tepesine yağarken, sarayın şemsiyesi altına sığınanlar yine tepkisiz, yine suskun.

Siz bu milletin evladı değil misiniz? Dolaplar boş, çocuklarımız beslenemiyor, kış geliyor faturalar uyku kaçırıyor, halkımızın borçları her geçen gün artıyor. Dilinizimi yuttunuz efendiler !!! Çıkarın kafanızı kumdan. Bırakın koltuk derdini, bırakın şahsi siyasi hayallerinizi!!!

Vatandaşın çaresizliği çığlık oldu. Yoksulluk her kesimin en büyük sorunu oldu. Şatafatlı hayatınıza biraz mola verin. Çıkın halkın derdine çözüm üretin.

Sayın Savaş; yerel seçimler için hayallerin var biliyoruz. Çık gerçekleri, bu milletin çektiklerini dile getir. Var mı cesaretin? Bu zamlar ile bu pahalılıkta geçinilmez deme yüreğin var mı? Hadi bakalım görelim seni Sn. Savaş.

Hikmet SAATÇI
CHP AYDIN İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.