SAATÇİ: "YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN"

SAATÇİ: "YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN"

CHP Aydın il başkanı Hikmet Saatçi yeni yıl dolayısıyla bir basın açıklaması yayınladı

Başkan Saatçi'nin açıklaması şöyle:

Zor bir seneyi acısıyla, tatlısıyla geride bırakıyoruz. Birçok yaşanan hadiselerle toplumu kutuplaştıran ve karamsarlığa iten bir zihniyete karşı hep umudumuzu diri tuttuk. Artık yeni bir yıla adım atmanın yanında halkımız için daha güzel yarınları içinde barındıracak 2023 yılına merhaba diyoruz.
2022 yılında, Cumhuriyet Halk Partisi olarak; esnafın, işçinin, emekçinin, çiftçinin, emeklinin, gençlerin, kadınların ve haksızlık yaşayan her bir bireyimizin yürüdüğü yolda her daim omuz verdik. Halkın taleplerinin suni gündemlere yenilmesine müsaade etmedik. Tüm baskılara, dayatmalara, haksızlıklara ve şahsa göre şekil alan hukuki süreçlere rağmen Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde, Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerimiz ve belediyelerimiz; uygulamaya koyduğu örnek projelerle ve tutumla halkımız adına ciddi bir dayanışma gücünü ortaya koydu.
Artık umudun yılında, Türkiye’nin ikinci yüzyılında halk iktidarını kurma vakti geldi. Artık yılmadan ve yorulmadan mücadele ettiğimiz aydınlık geleceğimize kavuşma vakti geldi. Artık halkın iktidarına geri sayım başladı.
Hayatın pozitif yönleri ile yaşama sevincimizi geri alacağımız, umudumuzun her daim yeşerdiği, sağlık ve huzur dolu günleri 2023 yılı içerisinde halkın iktidarında hep birlikte yaşayacağız.
Halkın iktidarını hep birlikte kutlayacağımız 2023 yılının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerimizin ve siz değerli basın emekçilerimizin yeni yılını kutluyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.