SAATÇİ'DEN SAVAŞ'A ZOR SORULAR

SAATÇİ'DEN SAVAŞ'A ZOR SORULAR

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a sağlık alanında sorular sordu?

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi'nin yazılı açıklaması şöyle:

Çine'de bir gencimizi köpek ısırması sonucu aşı olmak için gittiği hastahanede aşı olmaması sonucu 3 gün beklemek zorunda kalıyor ve hayati tehlike yaşıyor.

İnsan hayatının bu kadar ucuz olduğu başka bir dönem yaşamadık. Sağlıkta devrim yalanının arka planında vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntılar her geçen gün çığ gibi büyüyor. Akp Milletvekili Sn. Savaş nezdinde tüm vekillere soruyorum. Bir gencimizin 3 gün boyunca kuduz ve tetenoz aşısına ulaşamamasının sorumlusu kim ?

Kuduz gibi ölümcül bir hastalığın tek çaresi aşı iken sağlık ocaklarımızda aşı olmaması nasıl açıklanabilir. Sağlıkta devrim yaptık diye la fonteden masallar anlatan Akp milletvekilleri hastahanelerdekı tıbbı malzeme eksikliğinin nedenleri çıkıp halkın karşısına anlatacak cesaretiniz var mı ?

Vatandaşlar aşı beklemekten, sıra beklemekten, ameliyat tarihi beklemekten bıktı. Sağlıkta devrim derken, enkaz yarattınız. Doktorlarımıza, sağlık görevlilerimize sahip çıkmadınız. Çine'de yaşanan bu üzücü olayın tek sorumlusu sizsiniz Sn. Savaş. Sağlıkta yaşanan bu skandalların peşini asla bırakmayacak, yarattıkları bu enkaz dönemini tek tek halkımıza anlatmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.