SAKALAR: BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

SAKALAR: BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 80. Genel Kurulu yapıldı.

Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar yaptığı açıklamada "ülkemizin geleceğine yönelik önemli kararların alındığı bir platform olarak Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşti" dedi.
Genel Kurul'a, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, Meclis Başkanı Veysel Kara ve TOBB Delegesi Coşkun Kuru katılım sağladı.
Metin Sakalar yaptığı açıklamada, "Türkiye iş dünyasının birlik ve dayanışma içindeki gücünü bir kez daha ortaya koyduk. Türkiye'nin ekonomik geleceğine yön veren bu önemli toplantıda, sektör liderleri, iş dünyası temsilcileri ve devlet büyüklerimiz bir araya gelerek, ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için stratejik adımlar atıldı. Toplantı boyunca yapılan değerli paylaşımlar ve alınan kararlar, iş dünyamızın daha da güçlenmesi ve uluslararası alanda rekabet edebilirliğimizin artması için önemli bir temel oluşturuyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak, ülkemizin ekonomik kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte daha güçlüyüz!" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.