SALDIRGAN KAYA KARDEŞLERİN YARGILANMASINA BAŞLANIYOR

SALDIRGAN KAYA KARDEŞLERİN YARGILANMASINA BAŞLANIYOR

Hüseyin Kaya ve kardeşi Uğur Kaya Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye Aydınpost Gazetesi'nin düzenlediği halı saha futbol turnuvası esnasında saldırı düzenlemişti.

İLK DURUŞMA 21.03.2023 SALI GÜNÜ

Söke’de yaşlı ve engelli Kadının mallarına çöktüğü iddiasıyla haberlere konu olan Hüseyin Kaya ve kardeşi Uğur Kaya Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye Aydınpost Gazetesi'nin düzenlediği halı saha futbol turnuvası esnasında saldırı düzenlemişti.

Söke’de yaşlı ve engelli Kadının mallarına çökme aldığı iddiasıyla manşetlere konu olan Hüseyin Kaya ve Uğur Kaya isimli kardeşler Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye Aydınpost Gazetesinin düzenlediği futbol turnuvası esnasında saldırı düzenlemişti.

Hüseyin Kaya ile Kardeşi Uğur Kaya turnuvanın başlama vuruşunu yapan Fatih Akkentli’ye kalabalık arasında savunmasız olduğu bir anda arkadan saldırmış ve kaçmaya çalışırken futbol müsabakasını takip eden vatandaşlar tarafından kıskıvrak yakalanarak emniyet güçlerine teslim edilmişti. Akkentli daha sonra Hüseyin Kaya ve kardeşi Uğur Kaya’dan şikayetçi olmuştu.

Yaşlı ve engelli kadının mallarına çökme iddiasıyla uzun süre gündemi meşgul eden Hüseyin Kaya ve Uğur Kaya şimdi de tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüsten yargılanacak. 21.03.2023 tarihinde ilk duruşması yapılacak davanın tüm gelişmelerini kamuoyuna duyurmaya devam edeceğiz.

Ayrıca Hüseyin ve Uğur Kaya ceza aldığı taktirde TCK 53. maddesi gereği bazı haklarından mahrum bırakılacak. Bu maddeye göre; seçme ve seçilme hakkı, kamu kurum, kuruluş ve siyasi parti yöneticiliği, hatta şirket yöneticiliği, kooperatif yöneticiliği yapamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.