ŞEHİT ABİSİNDEN AKKENTLİ'YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

ŞEHİT ABİSİNDEN AKKENTLİ'YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Aydın’ın Söke ilçesine bağlı Bağarası Mahallesi’nde yaşayan şehit abisi Aydın Arslan, Fatih Akkentli’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Diyarbakır Lice'deki terör saldırısında ağır yaralanan ve
tedavi gördüğü GATA'da şehit olan er Oğuz Arslan’ın abisi Aydın Arslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Paylaşımında Akkentli’ye destekleri için teşekkür eden Arslan, ‘Ben MHP’liyim ama Fatih Akkentli abimin her zaman bize destek olduğunu söylemek istiyorum’ dedi.

“BENİM MHP’Lİ OLMAMI HİÇ SORUN ETMEDİ”

Arslan açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi.

“Ben MHP'liyim hem de şuan fanatik olanlardan daha MHP. Ben sizin Tariş'inizi büyükşehrinizi bilmem ama bildiğim bir şey var Fatih Akkentli her hafta arar sorar bir ihtiyacınız var mı diye sorar bizim şehitlerimizi karıştırmayın. Fatih Akkentli bugüne kadar hiç bir şekilde bu konuda ne üstüne ne de altına hiçbir şekilde hesap vermeden benim MHP'li olduğumu bildiği halde hizmetlerinden ve ricalarımızdan ödün vermeden tamam kardeşim deyip halletmiştir. Tabi ki siz de hallettiniz ama ben kardeşimin haberini aldığım dakika benim yanımda Fatih abim vardı. Her an yanımdaydı. Ben MHP'liyim yine de öyleyim ama o bunu hiç aldırmadı. Benim elimi tuttu ve hep de tutuyor. Allah razı olsun senden Fatih Akkentli abim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.